FILMEZZUNK.HU
Igencsak durvára sikerült az idei Halloween film

Igencsak durvára sikerült az idei Halloween film

1079

Igencsak durvára sikerült az idei Halloween film

Nemcsak félelmetes, de durva is lesz az új Halloween-horror. A napokban derült ki, hogy a legújabb Halloween film is magas korhatárt kapott, ami azt jelenti, hogy a mostani Michael Myers sztori is igencsak durvára sikeredett. A forgalmazó UIP-Duna Film a múlt héten kiadta a Gyilkos Halloween (Halloween Kills) szinkronos előzetesét, ami tovább feszegeti a rajongók idegeit. Akkor már látható volt, hogy a film a 18-as karika jelzést kapta. Tavaly óta tudjuk, hogy kilenc évvel a Rob Zombie által levezényelt Halloween II után (ismét) rebootot kap a kultikus horrorfranchise, melynek új, sokadik felvonását a színész Danny McBride és a filmes David Gordon Green közös forgatókönyvéből az utóbbi rendezi. A produkciót azóta leforgatták és a júniusi első előzetes után mára megjelent az annál kétségtelenül keményebb második trailer is. A nagy klasszikussá vált Halloweent író és rendező John Carpenterrel készült reboot érdekessége az lesz,  hogy teljesen figyelmen kívül hagyja majd az eddigi folytatásokat és az eredeti, 1978-as horror új második részeként készül.

Igencsak durvára sikerült az idei Halloween film

A film hivatalos leírása szerint percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte. Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen. A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt. A gonosz ma meghal.

A Halloween-mozik legnagyobb hősnője szerepében visszatérő Jamie Lee Curtis mellett Judy Greer és Will Patton játsszák a fontosabb szerepeket a produkcióban. Érdekesség, hogy a megállíthatatlan Myerst 40 év után ugyanaz a Nick Castle alakítja, aki annak idején az alapfilmben is megformálta. A gyilkológép 2018-as nagysikerű Halloween folytatása október 21-én debütál a magyarországi mozikban.

Szerző: MéziMcFly

Jamie Lee Curtis büszkén bejelentette, hogy 25 éves lánya transznemű


Article Tags: · · ·