FILMEZZUNK.HU
Nincs idő meghalni

Hatalmas siker az új James Bond film, tömegben tódultak rá a magyar emberek

993

Hatalmas siker az új James Bond film, tömegben tódultak rá a magyar emberek

Az előző hétvégén James Bond megmutatta, hogy egy régimódi filmkarakter nagyobb dolgokra képes, mint a szuperhősök: a Nincs idő meghalni a pandémia időszakának messze legjobb magyar nyitását produkálta több mint 100 ezer eladott jeggyel. A Daniel Craig utolsó 007-es kalandja iránti érdeklődés a második hétvégén is nagy volt, és több mint 60 ezren nézték meg itthon mozikban. Ebben a vírusos időszakban ez a szám nyitásnak sem lenne éppenséggel rossz, ennél többen (a Nincs idő meghalni mellett) idén csak a Fekete Özvegyet nézték meg egy hétvége alatt mozikban Magyarországon (90 ezren), minden más film 60 ezernél kevesebb nézővel nyitott. Ráadásul a 25. James Bond-film egy ideig még nem lesz elérhető streamingen, szóval könnyen 2021 legnézettebb filmje lehet belőle itthon.

Még egy utolsó utáni előzetest kapott az új James Bond-film!

A Nincs idő meghalni toronymagasan vezeti a mögöttünk álló hétvége tízes listáját, a második helyezettre kevesebb mint negyedannyi (14.848) jegyet adtak el. Ez a frissen bemutatott Addams Family 2. lett, a 2019-es animációs film folytatása, melyben a galád család vakációzni indul. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája tartja magát a dobogón, sőt, most többen is nézték meg a Marvel filmjét, mint egy héttel korábban. De ez a helyzet az idei év legnézettebb magyar filmjével, a Toxikomával is, amire majdnem 1000 jeggyel többet adtak el, mint az előző hétvégén, de így is negyedik helyre szorult.

A Nincs idő meghalni tehát megállíthatatlan volt ezen a hétvégén is, pár nap múlva viszont érkezik a magyar mozikba a Venom 2. – Vérontó valamint Az utolsó párbaj is, szóval az animációs galád családnál komolyabb kihívói lesznek James Bondnak.

Megható videó: Daniel Craig elsírta magát az utolsó James Bond-filmje forgatásának végén

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·