FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson is csatlakozott a John Wick univerzumhoz!

Mel Gibson is csatlakozott a John Wick univerzumhoz!

946

Mel Gibson is csatlakozott a John Wick univerzumhoz!

Már javában forog a John Wick: 4. felvonás, ráadásul egy friss hír is érkezett a The Continental spin-off sorozatról. Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes a sorozat háza tája, annyi mindenesetre egy ideje már tudható, hogy a széria lényegében egy eredettörténet lesz majd, amelyben megismerhetjük a legendás hotel és annak vezetőjének, Winston Scott történetét. A karaktert eredetileg Ian McShane formálta meg, ám egyelőre kérdéses ki is alakítja majd Scott fiatalkori énjét.

Vad Banda / Mel Gibson ismét brutális filmet forgat

Az viszont már csak hab a tortánt, hogy a Variety magazin legfrissebb értesülései szerint Mel Gibson is csatlakozott a stábhoz, a színész egy bizonyos Cormac nevű karakter bőrébe bújik majd a történetben, akinek kilétéről most még nem sokat lehet tudni. Ez lesz egyébként Gibson első televíziós szerepe a hetvenes években futott ausztrál The Sullivans című sorozat óta.

A The Continental premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a sorozat a tervek szerint a következő évben kerül adásba, a negyedik John Wick film premierje pedig 2022. májusában várható.

13 híresség, akik nem gyémántra és yachtra költik a pénzüket, hanem a világot mentik meg

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·