FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan

Előzetest kapott a Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan

1875

Előzetest kapott a Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan

A húgát akarja megtalálni és a megbocsátásért küzd egy nő, aki hosszú börtönbüntetés után szabadul a börtönből a Netflix hamarosan érkező új filmjében. A Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan december 10-én kerül fel a streamingóriásra, és most megérkezett hozzá az első előzetes.

A dráma egy 2009-es brit minisorozat alapján készült, és Nora Fingscheidt német rendező első angol nyelvű filmje. A Megbocsáthatatlan szinopszisa szerint Ruth Slater (Sandra Bullock) egy brutális bűntényt követett el – az előzetes alapján egy rendőrt gyilkolt meg -, majd miután letölti 20 éves börtönbüntetését vissza akar térni a társadalomba, amely azonban képtelen megbocsátani a múltját. Egykori otthonának lakói továbbra is elítélik őt, és az egyetlen esélye a megváltásra, ha megtalálja elhidegült húgát, akit annak idején kénytelen volt hátrahagyni.

Bullockon kívül a főbb szerepekben Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan és Viola Davis láthatók, a forgatókönyvet Sally Wainwright minisorozata alapján Peter Craig, Hillary Seitz és Courtenay Miles írták, a zenét pedig Hans Zimmer valamint David Fleming szerezték. A főszereplőt játszó színésznő producere is a filmnek Veronica Ferres és A tégla producere, Graham King mellett.

Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·