FILMEZZUNK.HU
Deadlock

Ki kell szabadítani a túszul ejtett személyzetet – Előzetest kapott Bruce Willis legújabb akciófilmje

956

Ki kell szabadítani a túszul ejtett személyzetet – Előzetest kapott Bruce Willis legújabb akciófilmje

Kétségtelen, hogy Bruce Willis egykoron Hollywood egyik legmenőbb akcióhősének számított, a sztár azonban az utóbbi időkben mintha nem olvasná el a neki felkínált forgatókönyveket. Persze ki ne imádná korábbi a filmjeit, valahogy azonban mégis nehéz magyarázatot találni arra a számos gyenge produkcióra, amelyekben az elmúlt években szerepet vállalt. Az idei évben hat olyan filmben láthattuk és még fogjuk látni őt, amelyek enyhén szólva is csúnyán elhasaltak mind a kritikusoknál, mind pedig a rajongóknál egyaránt.

Midnight in the Switchgrass, Gyilkos ösvény, Survive the Game, Apex, The Fortress, Kozmikus bűn… egyik sem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket, most pedig megérkezett Deadlock előzetese, amely úgy tűnik, hogy hasonló ösvényen jár majd.

A Deadlock története egyszerűbb már nem is lehetne, néhány fegyveres behatol egy nukleáris erőműbe, ahol túszul ejtik a személyzetet. A helyzet pattanásig feszül, és persze a sztori végét akár már ki is lehetne találni. A Jared Cohn rendezésében készülő film a tervek szerint idén decemberben válik elérhetővé az online platformokon, a főbb szerepekben pedig Patrick Muldoon, Matthew Marsden, Eric Buarque, Kelly Reiter, Justin Mane és Lorenzo Antonucci lesznek láthatóak.

Rá sem ismersz: így nézett ki Bruce Willis az érettségi fotóján

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·