FILMEZZUNK.HU
Folytatódik A farkas gyermekei sorozat

Folytatódik A farkas gyermekei sorozat

731

Folytatódik A farkas gyermekei sorozat

Aaron Guzikowski rendezésében készült A farkas gyermekei, amit 2020. szeptember 3-án mutattak be az HBO Max-on. Az első két epizódot Ridley Scott rendezte, aki egyben ügyvezető producerként is dolgozott a műsorban.  A sci-fi drámasorozat kihozott a napokban egy promót, ami arra enged következtetni, hogy berendelték a széria folytatását.

Folytatódik A farkas gyermekei sorozat

A farkas gyermekei 1. évadának főszereplői Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong és Matias Varela voltak. A sorozat története két androidot követett, akiket Anya (Collin) és Apa (Salim) néven emlegetnek, és akiknek az ateista gyerekek felnevelése a feladatuk a Kepler-22b-n, miután a Földet elpusztította egy vallási frakció, a Mithraic és az ateisták közötti háború. A bibliai – és talán homályosan a Szárnyas fejvadászra és az Alienre is való – utalásokkal teli első évad alaposan megtornáztatta a sci-fi rajongókat, a második évadban pedig tovább bontogathatja a mítoszt a sorozat.

Az általánosan kedvező kritikák sokaságának köszönhetően A farkas gyermekei-t gyorsan megújították egy újabb évaddal, igaz az évad második felééért már annyira nem rajongtak a kritikák.

A farkas gyermekei 2. évadában egy maroknyi új szereplő kapott szerepet. Selina Jones egy istenszerű androidot fog alakítani, akit Nagymamának neveznek, Peter Christoffersen egy ateista katonát, Cleavert, Morgan Santo egy lázadó androidot, Vriille-t kelti életre, James Harkness egy másik katonát, Tamerlane-t, Kim Engelbrecht egy prominens és erkölcstelen tudóst, Decima-t, Jennifer Saayeng pedig Nervát, egy földalatti áru- és szolgáltatási hálózat vezetőjét fogja játszani. Azt még nem tudni, hogy ezek a karakterek és történeteik hogyan keresztezik az Anya és Apa történetét. Úgy tűnik azonban, hogy legtöbbjük a Kepler 22b trópusi zónájába érkezik majd. A sorozat 2. évada az HBO Max-ra 2022 első felében érkezik majd az HBO által kiadott új promó alapján.

Szerző: MéziMcFly

Elcsattant az Marvel univerzum első meleg csókja – összecsaptak az LMBTQ-ellenes és az LMTBQ-párti rajongók


Article Tags: ·