FILMEZZUNK.HU
Nem csillapodnak a kedélyek - Most Dwayne Johnson szúrt oda keményen Vin Dieselnek

Nem csillapodnak a kedélyek – Most Dwayne Johnson szúrt oda keményen Vin Dieselnek

1122

Nem csillapodnak a kedélyek – Most Dwayne Johnson szúrt oda keményen Vin Dieselnek

Dwayne Johnson és Vin Diesel továbbra is igyekszik minden alkalmat megragadni arra, hogy odaszúrjanak egymásnak, ezúttal pedig ismét A Szikla élt mindezzel. A két színész közötti kakaskodás akkor kapott ismét nagyobb lángra, amikor Johnson egy nemrég megjelent interjúban egy viccnek nevezte Diesel hozzáállását a munkához, amikor pályatársa ‘kemény szeretetnek’ nevezte azt, ahogy filmes partnereivel bánik.

Tudta? Dwayne Johnson és Vin Diesel a valóságban ki nem állhatják egymást

Ezúttal a hamarosan megjelenő Különösen veszélyes bűnözőkben számíthatnak a rajongók arra, hogy Diesel ismét célkeresztbe kerül, noha Johnson SiriusXM-nek adott legfrissebb interjújában leszögezte, hogy ezek a viccek nem tőle származnak.

“Az emberek időnként megkeresnek azzal, hogy tudnak mondani egy jó viccet Dieselről, ami egyébként érdekes is. Ezek a poénok egész jól működnek majd a filmben, hiszen épp erről szól az egész. Persze sokan azt hiszik, hogy ezek a viccek tőlem jönnek”

– nyilatkozta Johnson. Persze a színész ügyelt arra, hogy egyelőre egy poént se lőjön le, hiszen a Különösen veszélyes bűnözők november 12-én érkezik a Netflix műsorkínálatában.

Baromi ütős a Különösen veszélyes bűnözők legújabb előzetese!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·