FILMEZZUNK.HU
"Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan" - Chris Pratt producercéget indít

Chris Pratt csak jót akart, óriási gyűlölethullám szabadult rá

1645

Chris Pratt csak jót akart, óriási gyűlölethullám szabadult

Chris Pratt néhány nappal ezelőtt megosztott bejegyzése sokakat kiborított. A színész egy kedvesnek szánt üzenettel szeretett volna hálát adni családjáért, a gesztust azonban sokan felkavarónak találták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés

A galaxis őrzői sztárja november másodikán osztott meg egy fotót, amelyen feleségével, Katherine Schwarzeneggerrel láthatóak.

“Srácok. Most komolyan. Nézzétek, hogy néz rám! Mármint, találjatok valakit, aki így néz rátok!”

– írja a színész a fotó alatt található bejegyzésben, amelyben hálát ad felesége támogatásáért, illetve, hogy egy “egészséges kislánnyal ajándékozta meg őt”. Ezen a ponton fontos megemlítenünk, hogy Chris Pratt és előző felesége, Anna Faris 2017-ben bontották fel házasságukat, amelyből egy közös fiuk, Jack született. Jack születése közben agyvérzést kapott, illetve koraszülöttként jött a világra, amely a későbbiekben is kihatott egészségi állapotára.

Sokan épp ezért felkvarónak találták, hogy Pratt kihangsúlyozta azt, hogy második felesége egészséges kislányt szült, így elsőszülött fiáról mintha mellékesen nyilatkozna csupán. “Tudod, hogy van egy fiad is, ugye? Ő is a legdrágább kincsed kell, hogy legyen” – olvasható az egyik hozzászólásban. “Anna Faris és fia sokkal többet érdemel ennél” – írja Chris Pratt egy másik felháborodott követője. “Számomra azzal, hogy az ‘egészségesre’ helyezed a hangsúlyt a megfogalmazásoddal azt mondod, hogy az elsőszülött gyermeked kevésbé fontos a számodra. Látnod kell majd mindezt az ő szemével, és bocsánatot kell kérned tőle, mert ez nagyon kegyetlen volt, haver” – olvasható egy további hozzászólásban.

Chris Pratt Istentiszteleten talált rá a feleségére

Chris Pratt napokon keresztül nem reagált a hozzászólásokra, néhány napja azonban megtörte a csendet, egy isntasztoriban pedig elmondta, hogy rendkívül letörve érzi magát a történtek miatt.

“Tegnap este, amikor lefeküdtem az ágyamba nagyon dühös és lehangolt voltam. Miután felkeltem pocsékul éreztem magam”

– mondta a színész, majd hozzátette, hogy ritkán válik érzelgőssé, az elmúlt napok azonban komor hangulatban teltek:

“Tudtam, ha elindítom a keresztény zenei listámat, majd kirohanok ebből az erdőből, akkor sem fogom jobban érezni magam. Végül elhatároztam magam, és csodálatos érzés volt. Ez a pillanat teljesen magával ragadott, épp ezért csak azt szeretném mondani, hogy minden dicsőség Istené.”

Chris Pratt karaktere biszexuális poliámor lesz A galaxis őrzői 3-ban?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·