FILMEZZUNK.HU

10 érdekesség, amit még nem tudtál Johnny Depp-ről

9720

Johnny Depp érdekességek

Johnny Depp Golden Globe-díjas és háromszorosan Oscar-díjra jelölt amerikai színész. Karrierje a 80-as évek végén indult be a 21 Jump Street című sorozattal, melynek köszönhetően tinik bálványa lett. Később már mozifilmekben szerepelt, köztük nyolc Tim Burton-filmben. Ismertebb filmjei közé tartozik az Ollókezű Edward, a Fedőneve: Donnie Brasco, az Az Álmosvölgy legendája, a Volt egyszer egy Mexikó, a Charlie és a csokigyár, az Éjsötét árnyék és A Karib-tenger kalózai filmsorozat. Alábbi összeállításunkban vele ismerkedhettek meg egy picit jobban.

Johnny Depp egyik legnagyobb filmes bukása majdnem az életébe is került

1) Négy gyermek közül Johnny Depp volt a legfiatalabb, gyermekkorában sokszor költözött a család. Testvéreivel több mint 20 helyen éltek, majd 1970-ben Miramarban, Floridában telepedtek le.

2) Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt.

A rajongók ünnepelnek, Johnny Depp visszatért!

3) Tizenkét éves volt, mikor az édesanyjától egy gitárt kapott ajándékba, ekkor különböző garázszenekarokban kezdett játszani. A The Kids nevű zenekarban játszott, mely szerény helyi sikereket ért el. A The Kids ezután Los Angelesbe ment lemezszerződés reményében, a nevüket Six Gun Methodra változtatták, ám még a szerződés aláírása előtt föloszlottak.

4) Johnny általában azokat a szerepeket választja, melyeket érdekesnek talál, nem pedig azokat, melyekről nagy bevételt gyanít. A kritikusok gyakran “ikonikus magányos figura”-ként írják le karaktereit. Johnny néhány kevésbé sikeres filmjét “stúdió miatti hibának” vagy “bevételi méregnek” könyvelte el, és azt mondta, szerinte a stúdiók vagy nem értették meg a filmeket, vagy nem jól reklámozták őket.

"Bármikor, bárkit ki tudnak Hollywoodból törölni" - Johnny Depp kifakadt

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · ·