FILMEZZUNK.HU
Hoppá! Különkiadást terveznek a Harry Potterből, ráadásul az eredeti szereplőkkel

Hoppá! Különkiadást terveznek a Harry Potterből, ráadásul az eredeti szereplőkkel

577

Hoppá! Különkiadást terveznek a Harry Potterből, ráadásul az eredeti szereplőkkel

Vannak olyan show-k (legyen szó sorozatról vagy filmről) amelyek még hosszú évekkel a befejezésük után is olyan hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, mintha annak a bizonyos produkciónak most lett volna épp a premierje. Ebbe a sorba abszolút beleillenek a Harry Potter-filmek, amelyeknél egyáltalán nem számít, hogy az utolsó rész óta hány év telt el, a fanok ugyanis minimum ugyanannyira imádják a varázslók világát, mint 10 évvel ezelőtt. Ráadásul úgy fest, hogy jelenleg a reunionok idejét éljük, a Jóbarátok különkiadásának hatalmas sikere után ugyanis úgy tűnik, hogy újabb világhírű produkció visszatérésére számíthatunk!

Jöhet egy új Harry Potter film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

A Sun forrása szerint ugyanis a Warner Bros egy hatalmas meglepetéssel készül a rajongóknak, azt tervezik, hogy csinálnak egy Harry Potter különkiadást, a Jóbarátok reunion mintájára. Ehhez pedig minden erejükkel azon vannak, hogy visszacsábítsák Roxfortba a főszereplőket:

“Hatalmas pénzösszeget ajánlottak fel a három főszereplőnek, Daniel Radcliffe-nek, Emma Watsonnak és Rupert Grintnek azért, hogy megcsinálják a speciális különkiadás adását, még ennek a hónapnak a végén! Azt egyelőre nem tudni, hogy rábólintottak-e, de a készítők nagyon bizakodók, ez az esemény most tényleg megtörténthet!”

A Sun forrása szerint ráadásul a főszereplőket a filmek örökre össze fogják kötni, így biztosan szívesen visszatérnének picit abba a varázslatokkal teli világba, ami híressé tette őket:

“Mindannyian a Harry Potter-filmeknek köszönhetik azt, hogy ma szupersztárok, ráadásul rengeteg kedves emlék köti őket össze a forgatások idejéről. Úgy gondolom, hogy a reunion lehetőségére most mindennél több esély van!”

Nicolas Cage élete hibájának tartja, hogy nem vállalta Aragorn szerepét a Gyűrűk urában

(Via Joy.hu)


Article Tags: ·