FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Netflix első melegszereplős karácsonyi filmje

Előzetest kapott a Netflix első melegszereplős karácsonyi filmje

1345

Előzetest kapott a Netflix első melegszereplős karácsonyi filmje

A Netflixnél már a karácsonyra készülnek, a streaming szolgáltató legalábbis bejelentette a Szinglilét (Single All the Way) premierjét. Michael Mayer rendezése ráadásul nem csupán izgalmas szereposztással érkezik, hanem olyan karácsonyi történettel, amelyben egy homoszexuális pár kerül főszerepbe.

Természetesen nem hiányozhat semmi sem, amely egy romantikus vígjáték alapja lehet: némi románc, egy kis bonyodalom és persze sok-sok pozitívnak gondolt üzenet.

“Dögös Télapók, megtévesztés, jótékonykodás és Jennifer Coolidge, mind-mind benne lesznek ebben a filmben. A szüleimet Barry Bostwick és Kathy Najimy alakítják majd a történetben, akiknek olyan fiaik vannak, akik melegek és szeretik a karácsonyt…”

– nyilatkozta a film egyik főszerepét alakító Michael Urie. A Single All the Way története szerint Peter teljesen kétségbe van esve a közelgő ünnepek miatt, a férfi szeretné elkerülni, hogy családja örök szinglinek higyje őt, így megkéri az egyik legjobb barátját, Nicket, hogy tartson tartson vele a családi vacsorára. Nick főszerepében egyébként Barry Bostwick lesz látható, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmes szereplése. A Szinglilét a tervek szerint idén december másodikán érkezik a Netflix műsorkínálatában.

Itt a Hallmark első melegszereplős karácsonyi filmje

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·