FILMEZZUNK.HU

Döbbenetes siker Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös akciófilmje!

2167

Döbbenetes siker Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös akciófilmje!

Pénteken került fel Netflixre a Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével készült Különösen veszélyes bűnözők című kalandos akció-vígjáték, ami állítólag a streamingóriás eddigi legdrágább filmje. Az alkotás kifejezetten vegyes kritikákat kapott, de úgy tűnik, hogy mégis az egész világ kíváncsi volt rá.

Dwayne Johnson bejelentette, hogy a Különösen veszélyes bűnözők már a bemutató napján rekordot döntött, ugyanis annyian nézték meg az első 24 órában, hogy minden idők legsikeresebb Netflixes filmje lett – ráadásul Magyarországon is első helyen szerepel a nézettségi listán.

Dwayne Johnson természetesen rögtön a rajongóihoz szólt az örömhír hallatán, és megköszönte, hogy ilyen sok embert érdekelt a legújabb munkája, amit ráadásul a saját produkciós cégével csinált – de ez még nem minden, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a videója végén arra utalt egy sokat sejtető félmondattal a színész, hogy esetleg jön a folytatás, szóval örülhetnek azok, akiknek tetszett a Különösen veszélyes bűnözők.

Dwayne Johnson bejelentkezett James Bond szerepére

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·