FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone újabb szuperhősfilmben vállalt szerepet!

Sylvester Stallone újabb szuperhősfilmben vállalt szerepet!

1240

Sylvester Stallone újabb szuperhősfilmben vállalt szerepet!

Volt egy időszak, amikor egy botrány miatt bizonytalanná vált, hogy James Gunn rendezheti-e A galaxis őrzői 3-at – ha emlékeztek még, akkor a Disney szakított az első két részt jegyző filmessel, így az a DC-nél talált otthonra és megkapta a The Suicide Squadot. Ezt követően viszont sikerült elsimítani a dolgokat, és Gunn visszatért a Disney-hez, hogy elfoglalja helyét A galaxis őrzői 3 élén, amelynek forgatása nemrég meg is kezdődött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

A rendező pár napja egy fotóval mutatta be, hogy kik fognak biztosan visszatérni a folytatásban, a fényképen pedig ott volt Chris Pratt (Űrlord), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis) és Sean Gunn (Kraglin), valamint új arcok, például az Adam Warlock szerepére castingolt Will Poulter is.

A galaxis őrzői vol. 2. egyik kedvelt arca, az egyik Ravagers klánt vezető Stakar Ogord/Starhawk, azaz Sylvester Stallone azonban nem tette tiszteletét a képen, viszont a rajongóknak nem kellett sokáig szomorkodniuk a hiánya miatt, mivel a színész most az Instagramon jelentkezett be, méghozzá a harmadik rész forgatásáról. Stallone a közelmúltban erősítette meg, hogy számára befejeződtek A feláldozhatók 4. munkálatai, és visszautazik az Egyesült Államokba, mivel más projekteken fog dolgozni. A videó tanúbizonysága szerint ezek között van A galaxis őrzői 3 is, ráadásul a színész még a filmkészítés kulisszáit is bemutatta. A galaxis őrzői 3 a jelenlegi tervek szerint 2023. május 5-én fog a mozikba kerülni.

Sylvester Stallone felesége és három lánya egy képen: az akciósztárnak ilyen szép családja van

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · ·