FILMEZZUNK.HU
Benedict Cumberbatch elárulta, miért aggódik a Doctor Strange folytatása miatt

Benedict Cumberbatch elárulta, miért aggódik a Doctor Strange folytatása miatt

1175

Benedict Cumberbatch elárulta, miért aggódik a Doctor Strange folytatása miatt

Benedict Cumberbatchet nem kell bemutatnunk. Ő korunk egyik legjobb A-kategóriás színésze, akinek a Sherlock című sorozata, valamint számos nagy filmje után (Kódjátszma, A hobbit, Hawking, Vágy és vezeklés, 12 év rabszolgaság, Hadak útján) Doctor Strange-dzsé vált,  újfent remek volt a szerepben. Több ízben visszatér ehhez a karakterhez a Marvelnél, hamarosan pedig jön a Pókember: Nincs hazaút és a 2016-os szólófilmje folytatása, ám a sztár mégis aggódik az utóbbi miatt, amit egy friss interjúban ki is fejtett.

A Doctor Strange 2-ben visszatér több régi ismerős is

Kitért arra is, hogy a Doctor Strange-sztori számára meglehetősen szexista volt. Közeleg az idei fesztiválszezon egyik felkapott filmje, a Jane Campion által rendezett, Velencében Ezüst Oroszlán-díjjal elismert A kutya karmai közt bemutatója, melyben egy meleg farmert játszik a színész. Ennek kapcsán interjúvolták meg Cumberbatchet, amikoris szóba kerültek a Marvel filmek is. A Pókember: Nincs hazautat követi majd a 2022. május 6-ra halasztott Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, ami bár rengeteg izgalmas sztorit és karaktert mutat be, sőt a Marvel első horrorjellegű szuperhősfilmjének titulálták, Benedict mégis fél, hogy nem ér majd fel a 2016-os első részhez.

Mindezt pénzügyi értelemben gondolja így, hiszen a Doctor Strange $165M-ból összehozott filmje $677M összbevételt hozott. A színész úgy fogalmazott, hogy ez egy “második album-félelem” a részéről, azaz tart attól, hogy a nagyot robbantó 2016-os film után Doctor Strange második  szólófilmje már nem fog akkorát szólni, majd hozzátette:

“A Marvel nagyon jó abban, hogy felülmúlja az elvárásokat, főleg mikor az elvárások igen alacsonyan vannak. Úgy vélem, ha magasan van a  léc, akkor mindig is nehezebb megugrani a szintet. Ezzel persze nem azt állítom, hogy direkt alacsonyra helyezik a mércét… Most már szerintem elkezdtek több kockázatot vállalni. Úgy értem, a rendezőik stílusa bár szorosan kapcsolódik a stúdió profiljához, ám tudjuk, hogy van egy Taika Waititijük, akivel úgy voltak, hogy ‘Most akkor bevállaljuk…? Működni fog vele?’ És megszületett a kib*szott vicces Thor: Ragnarök.”

Bár azt is hozzátette, hogy azóta a rajongók a karaktert nagyon megszerették, így igazán nincs mitől tartani.

Szerző: MéziMcFly

10 érdekesség, amit biztos, hogy nem tudtál a Doctor Strange filmről


Article Tags: · ·