FILMEZZUNK.HU
Döbbenet: Több országból is kitiltották az Örökkévalókat

Döbbenet: Több országból is kitiltották az Örökkévalókat

766

Döbbenet: Több országból is kitiltották az Örökkévalókat

Számos kritika ellenére a Marvel legújabb durranása az Örökkévalók hatalmasat kaszált. De nem mindenhol. A most is vetített filmet ugyanis több országban is betiltották. Angelina Jolie elmondta, hogy rendkívül szomorú, amiért a rajongók nem láthatják ezt a filmet azokban az országokban, ahonnan a vezetőség döntése miatt kitiltották azt.

Befutott az Örökkévalók végső filmelőzetese!

A döntés oka, hogy több jelenetben is csókolóznak azonos neműek a filmben, ami szembe megy ezen kultúrák értékrendjével. Ez az első, hogy ilyen jeleneteket vállalt be a Marvel, aminek az lett a vége, hogy több keleti országból is kitiltották a filmet.

„Hogy lehet valaki mérges, érezheti magát fenyegetve egy ilyen miatt? Büszke vagyok a Marvelre, amiért nem vágta ki ezeket a jeleneteket. Még mindig nem értem, hogy élhetünk egy olyan világban, ahol még vannak emberek, akik nem láthatják Phastos családját és a kapcsolatuk gyönyörűségét és szerelmét.”

– mondta Angelina. A filmben Phastos (Brian Tyree Henry) egy Ben nevű férfihoz (Haaz Sleiman) ment férjül, aki Dubaiban született. A Marvel történetében a hitelesség bemutatásának érdekében először mutatta be azonos neműek csókolózását a filmben.

„Bárcsak láthattam volna ilyet, mikor gyerek voltam. Istenem, bárcsak! El tudják képzelni, hány gyerek, fiatal felnőtt életet mentett volna meg, akiket folyamatosan terrorizáltak és kíséreltek meg öngyilkossági kísérletet emiatt? Most, hogy ezt láthatják, túlmutat mindenen.”

– mondta Sleiman.

Szerző: MéziMcFly

Elcsattant az Marvel univerzum első meleg csókja – összecsaptak az LMBTQ-ellenes és az LMTBQ-párti rajongók


Article Tags: · · ·