FILMEZZUNK.HU
George Clooney keményen nekiment azoknak, akik nem hajlandóak beoltatni magukat a Covid ellen

George Clooney keményen nekiment azoknak, akik nem hajlandóak beoltatni magukat a Covid ellen

1121

George Clooney keményen nekiment azoknak, akik nem hajlandóak beoltatni magukat a Covid ellen

A koronavírus-járvány 2020 márciusától több hónapra megbénította a legnagyobb filmes és sorozatos stábokat is. A forgatások azóta zajlanak, de közel sem nyugodt kerékvágásban. Hollywoodban ugyanis nem hoztak általános szabályozást arra vonatkozóan, hogy a közreműködőknek kötelezően oltatniuk kellene. Így az egyes producerektől függ, hogy milyen szigorúak a Covid–19-szabályok.

George Clooney legjobb filmjei, amiket vétek lenne kihagyni

A legtöbb helyen viszont elvárják, hogy az emberek beoltassák magukat, és ha valaki megtagadja ezt, akkor egyszerűen kirúgják.

“Ez egy őrült szituáció. Egy rendkívül hülye helyzet, mert az országom minden egyes generációja volt, hogy olyan helyzetben találta magát, amikor fel kellett valamit áldoznia azért, hogy embertársait védje. Akadtak, akiknek a nácik ellen kellett harcolniuk, lelőtték őket, meghaltak. Ezúttal csak annyi az elvárás, hogy az emberek engedjék, hogy beadjanak nekik egy injekciót a vállukba, na meg hordaniuk kell egy maszkot. Kérem, nőjenek fel! Tegyék, amit muszáj!”

– mondta George Clooney, akit a Hollywood Reporter idézett. Clooney véleményét olyan sztárok osztják, mint Sean Penn, aki új, a Watergate-botrányt feldolgozó, Gaslit című politikai thrillerének forgatását hagyta ott, és kijelentette, csak akkor hajlandó visszatérni, ha minden munkatársát beoltják. A Universal Content Productions és a sztár között végül kompromisszumos egyezség született, aki hátralévő jeleneteit olyan stábtagokkal vette fel, akik közül mindenki megkapta már a Covid–19 elleni vakcinát.

Nem vicc: Benedict Cumberbatch szerint ő fertőzte meg koronavírussal az USA-t

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·