FILMEZZUNK.HU
Dolph Lundgren filmet készít magáról

Dolph Lundgren filmet készít magáról

1065

Dolph Lundgren filmet készít magáról

Főleg a ’80-as és a ’90-es években számított igazán nagy sztárnak Dolph Lundgren, aki mostanában nem bővelkedik annyi filmszerepben mint korábban. Na ez persze nem azt jelenti, hogy visszavonul. Sőt. Napjainkig szerepel filmekben, ám most egy teljesen más megvilágításban láthatjuk Őt. A svéd származású színész nevét mindenki ismeri, közel negyven évet felölelő pályafutása során. A színészet mellett közismert a harcművészeti múltja, de azt már kevesen tudják, hogy az évek során vegyészmérnöki végzettséget is szerzett. Dolph Lundgren olyan filmekkel vált világhírűvé, mint a Rocky IV, Tökéletes katona, The Expendables-filmek, A megölhetetlen, illetve visszatért a Creed II.-ben első szerepéhez, Ivan Drago karakteréhez is.

Ám most a színész egy új projekten dolgozik, amely talán mind közül a legkedvesebb lehet majd számára. Dolph ugyanis önmagáról készít filmet, melyben színészi életét fogja bemutatni. A színész egy friss interjújában elmondta, hogy  a dokumentumfilm nem a hangos sikerekre fog fókuszálni, hanem a kemény munkára és a göröngyöktől nem mentes útra, amely e sikerekhez vezetett. Az a céljuk, hogy inspirációt és iránymutatást nyújtsanak azoknak az embereknek, akik még nem teljesítették be az álmaikat.

Szeretnék nekik megmutatni, hogy kemény munkával és kitartással igenis célba lehet érni. Még akkor is, ha menet közben könnyű elveszíteni a reményt vagy a lelkesedést. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a dokumentumfilmet mikor fogják közzétenni. Érdekesség, hogy korábban is készült egy hasonló anyag a színészről, ám az sosem került bemutatásra, ugyanis annak készítői nem rendelkeztek a megfelelő jogokkal ehhez. A mostani film a Doplh címet kapta, ami a korábban készítettől teljesen független lesz.

Szerző: MéziMcFly

Dolph Lundgren és Mickey Rourke közös filmmel jelentkezik!


Article Tags: ·