FILMEZZUNK.HU
Közeledik a legújabb Predator-film bemutatója

Közeledik a legújabb Predator-film bemutatója

1493

Közeledik a legújabb Predator-film bemutatója

Nemrég már írtunk Nektek arról, hogy hamarosan elkészül a Predator 5. Nagyjából két hónapja fejeződött be a legújabb Predator-film forgatása, mely eddig “Skulls”, azaz “Koponyák” címet kapta. Az azóta eltelt időszak alatt viszont átnevezték a filmet, így most már “Prey”, azaz “Préda” címen fog futni a film. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy ez a sztori a múltban játszódik majd, valahol az 1700-as, 1800-as évek környékén, főhőse pedig egy indián lány lesz, szóval a film egyszerre megy vissza az alapokhoz, azaz a természetbe, és kóstol bele valami teljesen újba.

Predator - A ragadozó (2018) - Előzetes

Ez a vadász pedig az űrből egyenesen a Hulura érkezik, azaz mozis bemutató helyett rögtön a streamingen láthatja majd az amerikai közönség, méghozzá 2022 nyarán.  A film rendezői székét Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10, Fekete tükör, Waterworld) foglalta el. Ez nem jelenti azt, hogy hazánkban nem fogják vetíteni a filmet a mozik, de az biztos, hogy a Predator 5 alapvetően a streamingre fog érkezni.

A Predator franchise 1987-ben indult el Arnold Schwarzenegger főszereplésével, mely azóta további öt címmel bővült. A legutóbbi a 2018-as Predator – A ragadozó Shane Black rendezésében készült el.

Szerző: MéziMcFly

Folytatást kap Arnold Schwarzenegger ma már kultikussá váló filmje, a Menekülő ember!


Article Tags: · ·