FILMEZZUNK.HU
Még egy utolsó előzetest kapott a Fekete Özvegy, amely az eddigi legütősebb!

Scarlett Johansson új Marvel filmen dolgozik, de nem mint a Fekete Özvegy

848

Scarlett Johansson új Marvel filmen dolgozik, de nem mint a Fekete Özvegy

A csütörtök esti American Cinematheque gálán a Beverly Hilton Hotelben a Fekete Özvegy sztárja, Scarlett Johansson lett a 35., aki átvehette a független, nonprofit kulturális szervezet díját. De nem csak emiatt érdemes szót ejteni az estéről.

Kritika: Fekete Özvegy (Black Widow, 2021)

Bizonyára emlékeztek még, hogy Johansson júliusban pert indított a Disney ellen azzal érvelve, hogy a Fekete Özvegy mozis premierrel egyidejű streamelésével a stúdió megsértette a vele kötött szerződést. A dolog lényege, hogy a színésznő szerződésében az állt, hogy részesedik a mozis bevételekből, de mivel korábban úgy volt, hogy a Fekete Özvegy kizárólag a mozikban debütál, ezért a szerződés is erre vonatkozott, és a streaming bevételekből elvileg egy fillér nem járt volna neki. A felek végül szeptember végén megegyeztek. Az eseményen a Marvel-vezér, Kevin Feige is a színpadra lépett, hogy intézzen néhány kedves szót a színésznőhöz, és

„korunk egyik legtehetségesebb, legsokoldalúbb és legkedveltebb színészének” nevezte.

Aztán a Marvel főnöke ledobta a bombát is.

„Már dolgozunk Scarlett-tel egy másik, nem a Fekete Özvegyhez kapcsolódó szigorúan titkos Marvel Studios projekten”

– jelentette be Feige. Ez az idei események után tökéletesen váratlan bejelentés, és most még nagyon nehéz megtippelni miféle projektről lehet szó, de mivel Feige a beszédében „nagyon-nagyon okos” producer jelzővel is illette, ezért könnyen lehet, hogy ilyen minőségében számolnak vele a Marvelnél, akár egy női Bosszúállók-filmre. Ha emlékeztek a Bosszúállók: Végjáték fináléjára, ez bőven benne lehet a pakliban.

Szívbemarkoló jelenet maradt ki a Bosszúállók: Végjátékból

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·