Jeff Johnson

Döbbenetes tragédia: öngyilkos lett a Netflixes Tigrisvilág című sorozat színésze

651

Döbbenetes tragédia: öngyilkos lett a Netflixes Tigrisvilág című sorozat színésze

Meghalt Jeff Johnson, akit a netflixes Tigrisvilág című sorozat hüllőkereskedőjeként ismerhetett meg a világ – erősítette meg az oklahomai rendőrség. Halálát öngyilkosságnak nyilvánították. 58 éves volt.

Jeff Johnson

Johnson feltűnése a műsorban rövid, de emlékezetes volt. Az 1. évad 4. epizódjában Johnson rávilágított a Joe Exotic és Carole Baskin közötti ellenségeskedésre, mondván:

„Carole ügyvédei gonoszak, és minden érintettre rászállnak… Tehát mindenkit, akinek köze van a dologhoz, azt bíróság elé állítják.”

A rendőrség jelentése szerint Johnson idén szeptember 8-án lőtte le magát, miután vitába bonyolódott a feleségével. Életben volt, amikor a mentősök a helyszínre érkeztek, de a kórházban meghalt. Nem ez az első tragikus eset a Tiger King körül. Szeptember 3-án halt meg Erik Cowie gondozó, néhány nappal Johnson előtt. Cowie halálának oka akut és krónikus alkoholfogyasztás volt. 52 éves volt.

Pontosan egy hónappal a gondozó halála után a show-sztárja, Joe Exotic, aki bérgyilkosságban való részvétel miatt van börtönben, szabadlábra helyezését kérte, mivel rákban szenved. A vadmacskák szerelmese azt állította, hogy nem akar együttérzést kicsikarni az állapota miatt, de azt mondta, ha a kezelés sikertelen lesz, szerettei körében szeretné élvezni a hátralévő napjait.

Hollywood gyászol: tragikus hirtelenséggel meghalt a fiatal gyerekszínész, Joey Morgan

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download