FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit nem gondoltál volna Chris Pratt-ről

10 meglepő érdekesség, amit nem gondoltál volna Chris Pratt-ről

8420

Chris Pratt érdekességek

Chris Pratt amerikai színész. Legismertebb szerepe Űrlord A galaxis őrzői című filmből. Számos sorozatban és filmben szerepelt, olyanokban mint a Narancsvidék, Elpuskázva. 2009-től a Parks and Recreation / Városfejlesztési osztályban alakította Andy Dwyer szerepét. 2014-ben Peter Quill alias Űrlord szerepét játssza A galaxis őrzői című Marvel filmben, ami a világsikert is meghozta neki. 2018-ban a Jurassic World: Bukott birodalom című filmben láthattuk. Alábbi összeállításunkban vele ismerkedhettek meg egy picit jobban.

16 híresség, aki nyíltan beszél az Istenbe vetett hitéről

1) Chris Pratt nagyon közel áll a családjához és a barátaihoz. Élete egyik legnagyobb álma az volt, hogy anyukájának vegyen egy házat, és ez a terve sikerült is.

2) Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik.

30 gyerekkori fotó hírességekről, ami még inkább szerethetővé teszi őket

3) 19 évesen Mauin pincérkedett, amikor felfedezte őt Rae Dawn Chong színésznő, aki épp a Cursed 3. részét készült rendezni, és beválogatta a horrorvígjátékába főszereplőnek Christ.

4) Karrierjében az áttörést az elsöprő kritikai- és közönségsikereket elért Marvel adaptáció, A galaxis őrzői (2014) főszerepe hozta meg. A film a bemutatását követő hetekben 773 millió dolláros bevételre tett szert.

Chris Pratt karaktere biszexuális poliámor lesz A galaxis őrzői 3-ban?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·