FILMEZZUNK.HU
Jön az Énekelj! 2. része, aminek most kijött a végső előzetese!

Jön az Énekelj! 2. része, aminek most kijött a végső előzetese!

3120

Jön az Énekelj! 2. része, aminek most kijött a végső előzetese!

Az már a premierje után nem sokkal kiderült, hogy folytatást fog kapni az Énekelj! (Sing) című animációs film. A Universal Pictures és az Illumination Entertainment közös produkciójáról azonban egy ideje már nem lehetett hallani, csak akkor, amikor a december 25-ére tervezett premierdátumot elhalasztották 2021-re. Most azonban befutott a mese vadonatúj előzetese!

A filmre természetesen vissza fognak térni az eredeti szereplők, mint Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, valamint Nick Kroll. Mellettük kiemelt szereplőként olyan hírességek fogják kölcsönözni a hangjukat a meseszereplőkhöz, mint Bono, Halsey, Pharrell Williams, valamint Bobby Cannavale, Letitia Wright, Eric Andre és Chelsea Peretti. A folytatás bejelentése már csak azért sem volt meglepő, mert a 75 millió dollárból készített film Amerikában eddig 252 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 179 milliót. Ezzel pedig a belföldi piacon lepipálta a cég filmjei közül például a Grut, mely mára már milliárdos bevételűvé nőtte ki magát, és egy még sikeresebb spinoffot is produkált a Minyonok személyében.

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.

17 filmes klisé, ami bebizonyítja, hogy a forgatókönyvírók nagyon keveset tudnak a való életről

(Via sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·