FILMEZZUNK.HU
Szárnyas fejvadász 2049 (2017) - Kritika

Az eredeti film rendezője sorozatot készít a Szárnyas fejvadászból, melyben Chris Hemsworth is szerepelne

1741

Az eredeti film rendezője sorozatot készít a Szárnyas fejvadászból, melyben Chris Hemsworth is szerepelne

Ridley Scott nevét mindenki ismeri. Olyan nagy filmeket köszönhetünk Neki, mint a Szárnyas fejvadász, A nyolcadik utas: a Halál, Prometheus, Mentőexpedíció, Robin Hood, Hannibal, Sérülés és még sorolhatnánk. Ám a rendező nemcsak filmekben gondolkodik, hanem jelenleg egy tízrészes sorozatot készít két kultikus művéből, a Szárnyas fejvadászból, és az Alien-ből is.

Szárnyas fejvadász 2049 (2017) - Kritika

A rendező nemrég készült nyilatkozatában a következőket mondta a projekt kapcsán:

“A Szárnyas fejvadász-sorozatot tíz részesre tervezzük. A pilot már elkészült, tehát hamarosan készen állunk, hogy bemutassuk az első tíz órát.”

Az Alien-szériával hasonló a helyzet, ott állítólag nyolc-kilencórányi anyag gyűlt össze eddig. Akik naponta olvassák a filmes portálokat azok tudják, hogy az Alien már nem új hír, hsizent az FX már tavaly berendelte a sorozatot, ami akkor nyilvánosságra is került. Akkor azt is elmondták, hogy producerként a Fargo és a Légió című szériákért felelős Noah Hawley áll majd a produkció mögött, a koncepcióról pedig egyelőre annyit tudni, hogy hangulatát és cselekményét tekintve a Nyolcadik utas a Halál, és a James Cameron által rendezett A bolygó neve Halál stílusát keverné. A Szárnyas fejvadász-sorozat koncepciójáról és történetéről egyelőre alig-alig tudni valamit. Néhány napja viszont felröppent egy új információmorzsa, miszerint a Marvel-filmekben Thort alakító Chris Hemsworth volt az, aki arról beszélt,  hogy szívesen vállalna szerepet a filmben. A szereplőválogatásról természetesen nincsenek további hírek, de ha ez igaz, már most garantált lesz a siker.

Sokan nem is gondolták volna, hogy a médiaszakma egyik legelismertebb tagja, Ridley Scott idén tölti be a 84. életévét. Ennek ellenére Ridley fáradhatatlanul dolgozik újabbnál újabb filmeken. Idén két alkotását is láthatja a nagyközössg, ami a Az utolsó párbaj, A Gucci-ház. Ezen felül máris új projekten dolgozik, mghozzá a Kitbag című történelmi drámán, melyben Napóleonként az Oscar-díjas Joaquin Phoenix-et láthatjuk majd. És ha ez még mindig nem lenne elég, végre elkészült a 21 évvel ezelőtt készült Gladiátor folytatása. A veterán rendező szerint amint elkészül a Kitbag című filmmel, azonnal belefog a Gladiátor második részének forgatásába,  melynek forgatókönyve nemrég készült el az új Batman-film írója, Peter Craig által.

Szerző: MéziMcFly

25 érdekesség az eredeti Alien filmről, amit még biztosan nem hallottál


Article Tags: · · · ·