FILMEZZUNK.HU
Baromi ütős, új előzetessel hangol a Boba Fett sorozat!

Baromi ütős, új előzetessel hangol a Boba Fett sorozat!

2362

Baromi ütős, új előzetessel hangol a Boba Fett sorozat!

A Star Wars ikonikus fejvadászának saját szériája a Disney által eddig megosztott információk szerint Boba Fettet és a zsoldos Fennec Shandet követi, a Tatooine homokdűnéi közé történő visszatérésük után, ahol a Jabba, és a bűnszövetkezete által irányított terület felett vennék át az irányítást.

Kétségtelen, hogy A mandalori második évada magasabbra emelte a lécet azzal, hogy visszahozta a Star Wars univerzumába Boba Fettet. Bár a készülő sorozat egyes epizódjainak címei már ismertek, egyelőre nem tudható, pontosan miként is körvonalazódik majd a széria átfogó története. Annyit viszont már tudni lehet, hogy Boba és Fennec Shand elfoglalták a “néhai” Jabba palotáját, hogy onnan építhessék ki saját alvilági birodalmukat, amely feltételezhetően a galaxis jókora részére kiterjed majd.

A szériát idén december 29-től tekinthetjük meg a Disney+ műsor kínálatában. Érdekesség, hogy a Disney legutóbbi Star Wars-projektje a Bad Batch animációs sorozat első évada és a Visions című animeantológia volt, jelenleg pedig az Andor és az Obi-Wan Kenobi című sorozatok vannak készülőben.

Szerző: MéziMcFly

Tom Hardy kitálalt: beismerte, hogy több meleg kapcsolata is volt


Article Tags: ·