FILMEZZUNK.HU
Megérkezett az új Szex és New York-sorozat teljes előzetese

Megérkezett az új Szex és New York-sorozat teljes előzetese

1549

Megérkezett az új Szex és New York-sorozat teljes előzetese

December 9-én, dupla epizóddal érkezik az HBO GO-ra a legendás sorozat folytatása. Az És egyszer csak (And Just Like That) című sorozat friss epizódjai ezt követően hetente érkeznek majd. Most megérkezett a teljes értékű előzetes Carrie, Miranda és Charlotte következő kalandjához.

Az És egyszer csak Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveiktől és baráti viszonyaik bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik és baráti viszonyaik még bonyolultabb valóságáig. A sorozatot jelenleg New Yorkban forgatják a korábban bejelentett szereplők – többek között Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler – részvételével.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Samantha nem tér vissza a sorozatba, az őt alakító Kim Cattrall helyett egy új karakter fog feltűnni. De a sorozatban láthatjuk majd a Carrie meleg barátját alakító Willie Garsont, aki idén szeptemberben, a forgatás idején hunyt el.

Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Sarah Jessica Parker 2021-ban, 56 évesen

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: · · · ·