FILMEZZUNK.HU
Sorozat formájában folytatódik a Jack Reacher - itt az előzetes hozzá!

Sorozat formájában folytatódik a Jack Reacher – itt az előzetes hozzá!

2203

Sorozat formájában folytatódik a Jack Reacher – itt az előzetes hozzá!

Lee Child, a Jack Reacher könyv eredeti szerzője is elégedett lehet az Amazon választásával, ugyanis a streamingóriás a 193 centiméter magas Alan Ritchsont választotta Jack Reacher szerepére. Lee Child regényíró korábban bírálta a mozifilmet, hiszen az általa 195 centi magasnak megírt karakter szerepét a 170 centis Tom Cruise-ra osztották.

A Titánok sorozat Sólyomja lép tehát Tom Cruise örökébe a kisképernyőn, de hogy mennyire komolyan veszi az Amazon a projektet, azt az is mutatja, hogy egyebek mellett Christopher McQuarrie filmrendező is részt vesz a sorozatos projektben, amelyet Nick Santora (A szökés) készít.

A Jack Reacher sorozat első évada Lee Child első Jack Reacher-regényét, az Elvarázsolt ​dollárokat veszi alapul. Ebben Jack Reacher katonai nyomozóként kemény iskolát járt ki az amerikai hadseregben, és a Szovjetunió összeomlását követő leépítések során őt is leszerelik. Egyelőre élvezi a szabadságot, bejárja Amerikát, és a Georgia állambeli Margrave városkánál csak találomra száll le a távolsági buszról, mert eszébe jut, hogy állítólag itt ölték meg valamikor a nagy bluesénekest, Blind Blake-et. Még be sem fejezi a reggelijét, amikor gyilkosság vádjával letartóztatják. Tisztázza magát és bekapcsolódik a nyomozásba is. A gyilkosság áldozata a pénzügyminisztérium főszakértője, aki, mint kiderül, azért szaglászott errefelé, mert ide vezetnek az évszázad legnagyobb pénzhamisításának szálai…

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

(via Filmsor)


Article Tags: · · · · · ·