FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató előzetest kapott az új Texasi láncfűrészes film!

Hátborzongató előzetest kapott az új Texasi láncfűrészes film!

1740

Hátborzongató előzetest kapott az új Texasi láncfűrészes film!

A horrorkategória egyik alapművének számít A texasi láncfűrészes mészárlás, melynek első részét még 1974-ben mutatták be. Ahogyan más műfajok, úgy a horrorfilmek esetén is létezik néhány olyan alkotás, ami valós esemény alapján készült. A texasi láncfűrészes mészárlás is ide tartozik, ha nem is közvetlen módon, de valós események állnak mögötte. A filmnek 1986-ban kijött a 2. része, A texasi láncfűrészes mészárlás 2., majd 1990-ben a Bőrpofa – A texasi láncfűrészes mészárlás 3 (1990), és 1994-ben A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér című film. A 2003-ban bemutatott A texasi láncfűrészes az 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás című film remake-je volt. Utána jött 2006-ban A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, végül pedig 2013-ban érkezett meg A texasi láncfűrészes: Az örökség. A Netflix most pedig előrukkolt a hamarosan érkező A texasi láncfűrészes mészárlás előzetesével.

Ezen filmek után többször is elhangzottak spekulálgatások annak kapcsán, hogy kilátásban van egy újabb esetleges folytatás. Most pedig már biztos, hogy újabb mészárlás van a láthatáron, mivel az új Texasi láncfűrészes (Texas Chainsaw Massacre) film rendezője, Fede Alvarez is megerősítette, hogy legújabb epizódja az eredeti, 1974-es film közvetlen folytatása lesz. A forgatókönyvet Chris Thomas Devlin írta, központi figurája pedig az eredeti ikonikus sorozatgyilkos Thomas Hewitt lesz, immár öregemberként.

A film kapcsán Alvarez kiemelte, hogy az esztétikájával is az eredeti Tobe Hooper-alkotást tervezik megidézni, tehát itt sem fognak számítógépes effekteket alkalmazni a véres jeleneteknél, a filmet régimódi stílusban, régi lencsékkel vették fel.

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb horrorfilm az IMDB szerint


Article Tags: · ·