FILMEZZUNK.HU
Erre nem számítottunk! Még 3 Pókember film is készül Tom Holland főszereplésével

Erre nem számítottunk! Még 3 Pókember film is készül Tom Holland főszereplésével

1034

Erre nem számítottunk! Még 3 Pókember film is készül Tom Holland főszereplésével

A napokban tették közzé a remek hírt, miszerint folytatódik a Póki sztori. Ez azért hihetetlenül nagy dolog, mivel arról volt szó, hogy a várva várt és hamarosan mozikban debütáló Pókember: Nincs hazaút premierje lesz Tom Holland utolsó filmje az MCU-n belül, mármint ami a szóló filmeket illeti. Úgy volt, hogy ez a film egyfajta lezárás lesz, Pókember végjátéka, ami után nem tudni, hogy a szuperhős továbbra is az MCU része marad-e, vagy visszakerül a Sonyhoz.

Tom Holland érdekességek

De most olyan váratlan fordulat következett be, amire végképp nem számítottunk. Nem kevesebb, mint három új Pókember film érkezik még a MARVEL/Sony közös projektjeként. Ezt a filmek producere, Amy Pascal (Pókember:Idegenben, Venom2. – Vérontó) jelentette be, aki elmondta:

„Nem a Nincs hazaút lesz az utolsó film, amit a Marvellel csinálunk, és nem is ez az utolsó Pókember film. Készek vagyunk rá, hogy Tom Hollanddel és a Marvellel közösen egy új Pókember filmet forgassunk.”

Eddig annyit lehet tudni a következő dobásról, hogy egy újabb remek trilógiában gondolkoznak a készítők. A szuper hírre kedvenc Pókemberünk is reagált, aki elmondta, hogy nagyon izgalmas dolgok várnak rá, és igen fényes jövő áll előtte Pókemberként. A Pókember: Nincs hazaút premiere december 16-tól lesz látható a mozikban.

Szerző: MéziMcFly

Lelepleződött: A Pókember: Nincs hazaúthoz két újabb főgonosz is csatlakozott


Article Tags: · ·