FILMEZZUNK.HU
Lelepleződött: A Pókember: Nincs hazaúthoz két újabb főgonosz is csatlakozott

Lelepleződött: A Pókember: Nincs hazaúthoz két újabb főgonosz is csatlakozott

968

Lelepleződött: A Pókember: Nincs hazaúthoz két újabb főgonosz is csatlakozott

Nem kérdés, hogy az idei év legnagyobb durranását a Marvel hozza el a Pókember: Nincs hazaút filmjével, melyben Benedict Cumberbatch közönségkedvenc Strange dokijának hála bevezetésre kerül a multiverzum, aminek köszönhetően jó néhány régi-új Pókember gonosz is tiszteletét fogja tenni a történet során. Azt már egy ideje tudni az előzetesből, hogy Alfred Molina Doktor Oktopusza feltűnik a film során -emellett Jamie Fox Elektrójára és Willem Dafoe Zöld Manójára is erős utalást kaptunk-, de a legújabb hírek szerint további két antagonista beköszönésére is számíthatunk. A napokban kiderült, hogy a filmben, mint főszereplők konkrétan megemlítik A csodálatos Pókemberből ismert Gyík (Rhys Ilfans alakításában), és a Pókember 3-ban feltűnt Homokember (Thomas Haden Church) nevét is, akik felbukkanására így szintén nagy esély mutatkozik.

Lelepleződött: A Pókember: Nincs hazaúthoz két újabb főgonosz is csatlakozott

További jó hír, hogy Pókinak a következő részben sokáig fog tartani a hazaút, aminek mi rajongók csak örülni tudunk, ugyanis a napokban tették közzé a film játékidejét. Alig több mint egy hónap van hátra a Pókember: Nincs hazaút bemutatójáig, ennek ellenére elég keveset tudtunk meg eddig a filmről, aminek az lehet az oka, hogy jelenleg a Marvel még az Örökkévalókra fókuszál. És persze azt is meg kell említeni, hogy a Sony és a Marvel állandó harcban állnak egymással, hogy az éppen aktuális trailerekbe mennyi infó férhet bele.

A hírek szerint annyi minden lesz a következő kalandban, hogy még két és fél órában sem nagyon fér majd el: az a hír járja ugyanis, hogy a Pókember: Nincs hazaút hossza 159 perc lesz, ez pedig két perccel még az Örökkévalók játékidejénél is hosszabb lenne…  Fontos hangsúlyozni, hogy ez a 159 perces játékidő egyelőre csak pletyka, hivatalosan még nem erősítették meg. De ha mindez igaz, akkor ezzel a Pókember: Nincs hazaút lesz a második leghosszabb film az MCU történetén belül a Végjáték után, ami 1 perccel lépte túl a háromórás játékidőt. A Pókember: Nincs hazaút december 17-én érkezik a mozikba.

Szerző: MéziMcFly

Sylvester Stallone és Kurt Russell főszereplésével jöhet a Tango és Cash folytatása!


Article Tags: · ·