FILMEZZUNK.HU
A Marvel atyja egyértelművé tette: jönnek az X-Menek a Marvel Stúdió égisze alatt!

A Marvel atyja egyértelművé tette: jönnek az X-Menek a Marvel Stúdió égisze alatt!

1255

A Marvel atyja egyértelművé tette: jönnek az X-Menek a Marvel Stúdió égisze alatt!

Közeleg a Pókember: Nincs hazaút bemutatója, a hype hatalmas, már annyira hatalmas, hogy kezdjük unni, nemde? Mindenesetre a film maga cseppet sem ígérkezik unalmasnak, sőt, grandiózus lesz már csak azért is, mert ez nem pusztán a Marvel Moziverzum Pókember-filmjeihez, hanem az összes korábbi Pókember-filmhez kötődni fog, amelyek még a Sony Pictures égisze alatt készültek, így visszatér Alfred Molina Doctor Octopusa és Jamie Foxx Electrója is. Szóval miért is ne eshetne meg hasonló a korábbi X-Men-filmekkel?

Biztossá vált, jön a Deadpool vs X-Men film!

Kevin Feige egy interjúban tulajdonképpen ezt is kilátásba helyezte, minthogy szerinte a multiverzum lehetőséget ad arra, hogy az utóbbi 20 év Marvel-filmjeinek karaktereivel “eljátszadozzanak” a stúdiónál.

“Emlékeim szerint első alkalommal a Doctor Strange-ben emlegettük [a multiverzumot] az Ősmáguson keresztül, amikor Steven Strange-dzsel beszélget annak a bizonyos észbontó utazásnak a során. Ez mindig is az egyik legerősebb történetmesélő eszköze volt a képregényeknek. Ez [kétélű fegyver is, amit] óvatosan kell használnunk, mert megterhelővé válhat. Ám emögött ott áll 60–80 év képregénytörténelme, most már a [Marvel-]filmek több mint 20 éves történelme, valamint van elég karakter, akikkel el tudunk játszani ilyen módon. […] Úgy vélem, a ‘játékparkunk’ jelentősen bővült ‘játékokkal’ a Fox-felvásárlás révén, ám ez nem befolyásolta döntően azt, hogy mikor vezetjük be a multiverzumot [az MCU-ba].”

A Pókember: Nincs hazaút jövő hétvégén, pontosabban december 16-án debütál a mozikban. Az X-Men-csapat debütálására még várunk, az új Fantasztikus Négyes meg már készül.

56 évesen felismerhetetlenné plasztikáztatta magát az X-Men filmek gyönyörű sztárja

(Via IGN Magyarorsszág)


Article Tags: · · ·