FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Sandra Bullock és Channing Tatum közös filmje, Az elveszett város!

Előzetest kapott Sandra Bullock és Channing Tatum közös filmje, Az elveszett város!

2288

Előzetest kapott Sandra Bullock és Channing Tatum közös filmje, Az elveszett város!

A humorban és akcióban tobzódó, könnyed kalandfilmben, Az elveszett városban a történet kicsit hasonló lesz ahhoz, amit annak idején Kathleen Turner és Michael Douglas 1984-es sikerfilmje, A smaragd románcának alaphelyzete volt. Filmleírásilag az ábrándos írónő (Sandra Bullock) egy napon rádöbben, hogy a regényében szereplő, titokzatos elveszett város nagyon is létezik, ezért elindul felkutatni. A kalandos túrához ráadásul egy utazótársa is akad, aki nem más, mint a sármos színész, aki az írónő regényének főszereplőjét alakítja a bestseller könyv hollywoodi filmváltozatában. Természetesen ezt a sztárt alakítja Channing Tatum.

A kalandban, romantikában és humorban bővelkedő történet forgatókönyvét Dana Fox (Csábítunk és védünk, Páros mellékhatás) és Oren Uziel (22 Jump Street – A túlkoros osztag, Detective Pikachu 2) írta, a rendezők pedig egy feltörekvő író-színész testvérpár, Aaron és Adam Nee lesznek. Érdekesség, hogy Az elveszett város főszerepét egyébként eredetileg Ryan Reynoldsnak szánták, aki nagyszerű párt alkotott Bullockkal a Nász-ajánlat című romantikus vígjátékban, de aztán valamiért Tatum mellett döntöttek.

Tatum számára viszont komoly megpróbáltatást jelentett a szerepet elvállalni, ugyanis a karantén alatt elfogyasztott sörök és pizzák miatt teljesen kijött a formájából az egykor tökéletesen kigyúrt színész. Emiatt a forgatás előtt hosszú, fájdalmas hetekbe telt, mire szigorú diétával és kondizással visszanyerte eredeti formáját. További érdekesség, hogy a filmben fontos szerep jut Daniel Radcliffe-nek (Harry Potter), és rövid időre megjelenik Brad Pitt is, talán az egyik emberrabló szerepében. A film bemutatója 2022.március 24-e.

Szerző: MéziMcFly

Sandra Bullock főszereplésével jön a Madarak a dobozban 2!


Article Tags: · ·