FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston keresi a nagy Őt - Ilyennek képzeli el a tökéletes pasit

Jennifer Aniston keresi a nagy Őt – Ilyennek képzeli el a tökéletes pasit

841

Jennifer Aniston keresi a nagy Őt – Ilyennek képzeli el a tökéletes pasit

Jennifer Aniston eddig két váláson van túl. A Jóbarátok című sorozat sztárja a bontóper kimondása után nem keresett partnert magának, hanem kiélvezte a szingli élet örömeit. Egészen mostanáig, mivel most jutott el arra a szintre, hogy kész beleugrani a következő kapcsolatba. Ám a mindig fitt és gyönyörű színésznőnek nem felel meg bárki. Igen komoly elképzelései vannak a nagy Ő-vel kapcsolatban.

Jennifer Aniston keresi a nagy Őt - Ilyennek képzeli el a tökéletes pasit

Az 52 éves színésznőt nem tudja akárki levenni a lábáról. El is árulta, mi az, amit keres a tökéletes pasiban:

“Jelenleg nincs randipartnerem. Eddig nem volt időm randizni, de senki nem is ütötte meg a mércét. Mostanra azonban készen állok arra, hogy megosszam valakivel az életem. Jó volt hosszú időn át egyedül lenni, mivel húsz éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom. Úgyhogy kiélveztem a szingliséget. Leendő partneremtől elvárom, hogy könnyedén el tudjak vele beszélgetni , ami csak jót jelenthet. Legyen magabiztos, de ne legyen öntelt. Legyen jó humora, könyörgöm,  csak legyen humoros! Legyen nagylelkű, és bánjon kedvesen az emberekkel. Ez csak néhány dolog, ami számomra fontos. Továbbá fontos, hogy sportos és fitt legyen, de nem azért, hogy jól nézzen ki, hanem azért, hogy sokáig mellettem legyen, és ne kerüljön  kerekesszékbe, mire 80 éves leszek. És a következő páromnak semmi köze ne legyen a showbizniszhez.”

Jennifer Aniston először az Oscar-díjas színész, Brad Pitt felesége volt. Házasságuk öt éven át tartott, 2005-ben váltak el. Nem sokkal később Justin Theroux színész-filmrendező mellett talált rá a boldogságra. Hét éven át alkottak egy párt, ebből két évig voltak házasok, 2018-ban váltak el.  Aniston nemrég arról is beszélt, hogy harmadjára már nem kötne házasságot. Egyszerűen csak szeretne boldog lenni valakivel.

Szerző: MéziMcFly

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével jön a Gyagyás gyilkosság 2!


Article Tags: ·