FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobban várt film 2022-ben

A 10 legjobban várt film 2022-ben

2200

A 10 legjobban várt film 2022-ben

Hullámvölgyekkel teli volt az elmúlt két év a filmipar számára, hiszen a koronavírus miatt hónapokig zárva voltak a mozik, rengeteg produkció munkálatainak kellett leállnia, átszerveződnie. Emiatt viszont rengeteg film került át későbbi időpontra, vagy streamingre, esetleg maradtak premierdátum nélkül határozatlan időre. Mostanra azonban már stabilizálódni látszódik a helyzet (amit a Pókember: Nincs hazaút első hétvégés bevételi előrejelzései is mutatják), és készen állunk a 2022-es évre, amely minden eddiginél több sikervárományos címet tartogat a számunkra.

Befutott a Batman legújabb filmelőzetese!

Az internet legnagyobb filmes adatbázisa, az IMDb korábban már nyilvánosságra hozta, hogy mely 2021-ben bemutatott mozis vagy streaminges filmek voltak a legnépszerűbbek az oldalukon, most pedig egy újabb toplistával álltak elő. Kiderült ugyanis, hogy a látogatóik alapján melyik az a tíz film, amire leginkább kíváncsiak a jövő évből. 2022 legjobban várt filmje pedig nem meglepő módon a Matt Reeves által rendezett, Robert Pattinson főszereplésével érkező The Batman lett. Mögötte a Sikoly és a Thor 4. része ért fel a dobogóra. A teljes sorrend így néz ki:

  1. The Batman
  2. Sikoly
  3. Thor: Love and Thunder
  4. Top Gun: Maverick
  5. Killers of the Flower Moon
  6. Jurassic World: Világuralom
  7. Doctor Strange az Őrület Multiverzumában 
  8. Mission: Impossible 7
  9. Uncharted
  10. The Flash

Bár ez a lista a filmek profiljaira odalátogatók száma alapján állt össze, érdekes megjegyezni, hogy a top 10-ben szereplő címek közül sok 2022 első felében debütál, és már elég komoly marketing áll mögöttük. Valószínűleg ezért nem szerepelnek az első tízben az olyan nagy címek, mint az Aquman folytatása, a Fekete Párduc: Mindörökké Vakanda, a Dwayne ‘The Rock’ Johnson fémjelezte Black Adam, vagy éppen az Avatar 2. Mert biztosak lehetünk abban, hogy ezek is rengeteg embert fognak bevonzani a moziba.

Végre teljes menetfelszerelésben láthatjuk Dwayne Johnsont a Black Adam filmjében!

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·