FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan

Döbbenetes siker Sandra Bullock új filmje!

2552

Döbbenetes siker Sandra Bullock új filmje!

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Megbocsáthatatlan (The Unforgivable)

Cseppet sem meglepő módon itthon és szinte minden országban a Megbocsáthatatlan (The Unforgivable) című Sandra Bullock-film uralja a Netflixet, az egy hete bemutatott alkotás még ma is szinte minden országban a legnézettebbnek számít. Olyannyira, hogy jó eséllyel bekerül a Netflix 10 legnézettebb filmje közé. A Netflix új adatközlési metódusa szerint az első hónap alatt megtekintett órák száma alapján rangsorolja a filmeket. Ezek szerint minden idők legnagyobb sikere a szolgáltatón a Red Notice 328,8 millió órával, a 2. a Bird Box (282 millió óra), a harmadik pedig az Extraction (231 millió óra). Ezeket a The Irishman és a The Kissing Booth 2 követi, majd a 6 Underground, a Spenser Cobfidential, az Enola Holmes, az Army of The Dead és végül a The Old Guard.

A Megbocsáthatatlan eredményéről annyit tudunk, hogy az első hetében 85,6 millió órát teljesített, ami nem sokkal a The Kissing Booth 3 startja mögé űzi (90 millió óra), és idén még a Red Notice kezdett 148,7 millió órával. Így bőven megvan az esélye arra, hogy a 4 hét alatt 187 millió órát teljesítő Army of The Dead szintjére kerüljön.

Előzetest kapott Sandra Bullock és Channing Tatum közös filmje, Az elveszett város!

(Via SG.hu)


Article Tags: · ·