FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Harry Potter-mozi 20. születésnapjára érkező különkiadás

Előzetest kapott a Harry Potter-mozi 20. születésnapjára érkező különkiadás

1028

Előzetest kapott a Harry Potter-mozi 20. születésnapjára érkező különkiadás

2001-ben valami varázslatos történt emberek millióival. Akkor mutatták ugyanis be J. K. Rowling Harry Potter kötetének első filmes változatát, a Harry Potter és a bölcsek kövét. A film kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolt. Ezután sorban jöttek az újabbnál újabb kalandok kedvenc varázslóinkkal. Az utolsó rész a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész 2011-ben volt látható. A befejezés méltón lezárta a történetet, mely egy kerek egésszé alakult és győzedelmeskedett a jó a gonosz felett. Utána viszont nagy csönd telepedett a varázsvilágra.

Előzetest kapott a Harry Potter-mozi 20. születésnapjára érkező különkiadás

Igaz időközben kijött előzményfilmként a Legendás állatok és megfigyelésük (2016), majd annak folytatása a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (2018), ami újabb résszel fog hamarosan bővülni. De valljuk be az igazi HP fanoknak ezen utóbbi filmek már nem ütötték meg azt a mércét, amit Harry és barátai bemutattak nekünk. Ám most igazi karácsonyi csoda történt, ugyanis magyar feliratos előzetest kapott a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba.

Kétségtelenül az év egyik nagy szenzációjának ígérkezik az HBO Max legújabb produkciója, hiszen 20 évvel az első Harry Potter-film megjelenése után a szereplők ismét megörvendeztetnek minket. A bő másfél perces előzetes alatt pedig máris számos érdekes pillanatra bukkanhatunk, hiszen  Daniel Radcliffe (Harry), Rupert Grint (Ron), Emma Watson (Hermione), és  a stáb számos fontos tagja, illetve, Christopher Colombus rendező közreműködésével születő filmben maguk a színészek tekintenek vissza a forgatásra, idézik fel az emlékeiket. A rajongók nem meglepő módon a három főszereplő  Daniel, Emma és Rupert találkozását várják leginkább, ugyanis az utolsó film elkészülte után a színészek élete más-más irányt vett. Míg Daniel tudatosan próbál távolodni a varázslófiú karakterétől, egészen más típusú filmekben és színházi előadásokban vállalva szerepet, Rupert szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbb akkor lehetett hallani felőle, amikor megszületett a kislánya.

A legnagyobb karriert hármójuk közül Emma futotta be, aki néhány közepes sikerrel debütáló alkotás után eljátszotta a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős változatának címszerepét. Mellette aktivistaként rendszeresen szólal meg a nők jogaiért. Az előzetesben látni fogjuk, hogy a három színész újra találkozik, és a Griffendél klubhelyiségében elevenítik fel a forgatások emlékét. Nemcsak ők, számos mellékszereplő is megidéz egy-egy ikonikus jelenetet, vagy megoszt néhány kulisszatitkot.

A film 2022. január 1-jén látható az HBO Maxon.

Szerző: MéziMcFly

Emma Watson kipakolt: ezért nem vállal meztelen jeleneteket


Article Tags: · ·