FILMEZZUNK.HU
“Csodálatos kegyelem” – a Pókember sztárja színészként találta meg Istent

Nagy meglepetés: trilógiává bővülhet az Andrew Garfield féle Pókember

1331

Nagy meglepetés: trilógiává bővülhet az Andrew Garfield féle Pókember

A napokban megsokasodott azon rajongók száma, akik szeretnének egy trilógiát kiegészítő darabot egy méltatlanul abbahagyott sztorihoz. Miután Tobey Maguire után Tom Holland is elmondhatja magáról, hogy birtokolhat egy Pókember-trilógiát, már csak Andrew Garfield szomorkodhat, hiszen ő mindösszesen két filmet tudhat magáénak: a 2012-es A csodálatos Pókembert és annak 2014-es folytatását, így megérdemelne egy tisztességes lezárást és egy lehetőséget a bizonyításra. Eddig folytathattuk spoilerek nélkül. Innentől kezdve pedig mindenki csak akkor olvasson tovább, ha már látta a Pókember: Nincs hazautat, vagy ha egyáltalán nem érdeklik a SPOILERek.

A csodálatos Pókember (2012)

Pókember: Nincs hazaút egyik legemlékezetesebb pillanata (már akinek), amikor teljesül a fanservice, és Tobey Maguire, valamint Andrew Garfield Pókemberei is felbukkannak a filmben. Ebből már kikövetkeztethető, hogy azok után, hogy Maguire és Tom Holland karakterei is túl vannak már egy trilógián, a rajongók hirtelenjében elözönlötték a Twittert és más platformokat azon vágyuk megfogalmazásából, hogy A csodálatos Pókember is megkapja a maga befejező részét a trilógiához.

Garfield 2012-ben és 2014-ben húzta magára a Pókember-ruhát a saját szóló kalandjaiban, és nagyon sokan még mai napig is a legjobb Peter Parker-változatnak tartják őt. Ezeket a hű rajongókat valószínűleg a Nincs hazaút sem győzte meg arról, hogy ne érdemelne meg egy harmadik saját epizódot A csodálatos Pókember.

Twitteren pár nap leforgása alatt a Garfield-trilógiáért kiáltó posztok 40-70 ezer lájkot gyűjtöttek össze, ami elsőre nem tűnik túlságosan eget rengetőnek. Azt azonban ne felejtsük, hogy annak idején hasonlóan indult a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája filmért harcoló rajongók története, akiknek kívánsága végül teljesült – még ha hosszú évekbe is tellett annak megvalósítása. Kérdés, hogy ha a Sony még hajlana is az ötletre, mit szólna ehhez a Marvel, és milyen szerződésmódosításokat kellene eszközölni ahhoz, hogy ez minden érintett félnek megérje?

Pókember: Nincs hazaút (2021) – Spoileres kritika

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·