FILMEZZUNK.HU
A Venom 3. részében fel fog tűnni Pókember?

A Venom 3. részében fel fog tűnni Pókember?

1193

A Venom 3. részében fel fog tűnni Pókember?

Ahogy az várható volt, a Pókember: Nincs hazaút eseményei után a multiverzum nemcsak a Marvel Filmes Univerzumot fogja megfertőzni, hanem a részben hozzá kapcsolódó, egyelőre csak a Venom filmek által képviselt Sony univerzumot is. Legalábbis egy legújabb pletyka szerint a Venom 3-ban a fekete szimbióta és gazdája összecsaphat a Sony világának egy Pókemberével.

A bennfentes, Daniel Richtman szerint annak is jó esélye van, hogy ez a Pókember az Andrew Garfield-féle variáns legyen, mivel A csodálatos Pókember filmek jobban beleillenek a sötétebb hangulatú Venom-sodorba, mint a Tom Holland-féle Marvel-kalandok. Persze mint mindig, ezeket a pletykákat érdemes fenntartásokkal kezelni, mindenesetre ha lesz igazságalapja az infóknak, könnyen lehet, hogy a következő pár évben kétféle Venom-Pókember összecsapást is láthatunk a mozikban.

Ugyebár a Tom Hardy-féle Sony-változat mellett kaphatunk egy MFU-s csetepatét Tom Holland és egy még meg nem erősített színész között, aki összekapcsolódhat a Hardy által MFU-ban hagyott szimbiótával. A Venom 3-at illetően már Andy Serkis, a második rész rendezője is kifejtette, hogy lennének ötletei hozzá, és azt is hozzátette, hogy Venom és Pókember csörtéje elkerülhetetlen. Kérdés, hogy ez milyen színészekkel és milyen formában fog végül megvalósulni.

Tom Holland keményen odaszúrt, Martin Scorsesenek, aki szerint a Marvel filmek gagyik

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·