FILMEZZUNK.HU
Végre kiderült, hogy miről fog szólni az Avatar 2

Végre kiderült, hogy miről fog szólni az Avatar 2

1299

Végre kiderült, hogy miről fog szólni az Avatar 2

Az Avatar első részét még 2009-ben mutatták be. Akkor még nem is gondoltuk, hogy 13 évet kell várnunk a folytatásra. De jobb később, mint soha. Így ha a járvány nem szól (megint) közbe, akkor 2022. decemberében láthatjuk a folytatást. Ahogy közeledik James Cameron filmje, úgy jön ki több infó a filmmel kapcsolatban. Nemrég néhány új szereplő nevét tették közzé, most pedig megtudhatjuk, hogy miről fog szólni az újabb kékszínű sci-fi.

Ami biztos, hogy visszatér majd a két főszereplő, vagyis a kerekesszékbe kényszerült veterán, Jake (Sam Worthington) és szerelme, Neytiri (Zoe Saldana) is. Egy ideje már nem titok, hogy az ember-na’avi párnak három gyereke született a Pandorán: Neteyam (Jamie Flatters),  Lo’ak (Britain Dalton) és Tuktirey (Trinity Bliss). Rajtuk kívül pedig még egy embergyereket is örökbe fogadtak: Spider (Jack Champion) szerepében.

Ezek után nem meglepő, hogy a film központi témája a családra fog fókuszálni. Mivel azonban Jake ember, szerelme pedig a na’avik közül származik, ezért egyfajta vegyes párként néznek szembe a nehézségekkel. Vagyis központi szerepet kap a történetben az integráció, de nemcsak a főhősök tekintetében: érdekes lesz látni, hogy a bolygón maradt néhány ember az avatar-technológia segítségével hogyan próbál beilleszkedni a Pandora mindennapjaiba. Az eddig 2,8 milliárd dolláros bevételt termelő első rész folytatásának világpremierjét többszöri halasztás után 2022. december 16-ra tervezik.

Szerző: MéziMcFly

Fotókkal adtak ízelítőt az Avatar 2-ből


Article Tags: · · ·