FILMEZZUNK.HU
Micsoda? Taron Egerton lehet az új Farkas

Micsoda? Taron Egerton lehet az új Farkas

1987

Micsoda? Taron Egerton lehet az új Farkas

Az X-Men mutánsai hamarosan megérkeznek az MCU-ba, és várhatóan a legtöbb karaktert (talán mindegyiket) új színész fogja megformálni a jövőben. Tavasszal azt pletykálták, hogy Rozsomák egy önálló antológiasorozat fog kapni, de arról nem szóltak a híresztelések, hogy ebben ki fogja őt játszani. Az adamantium karmú mutáns a Marvel-képregények egyik legnépszerűbb figurája, és ez részben Hugh Jackmannek is köszönhető, aki a 2000-ben bemutatott első X-Men-filmtől kezdődően majd két évtizeden át játszotta el a vásznakon Rozsomákot. Őt nehéz lesz követni, bárki is kapja meg a szerepet.

Taron Egerton érdekességek

Akkor is Hugh Jackman maradt Rozsomák, amikor a többi fő karaktert újracastingolták az 2011-es X-Men: Az elsők kedvéért, ami egy előzményszéria nyitánya volt, tehát fiatalon láthattuk benne Magnetóékat. Rozsomákon viszont ugyebár (egy darabig) nem fog az idő, így a filmet rendező Matthew Vaughnnek akkor nem kellett azon gondolkodnia, hogy kivel játszassa el a mutánst, aki amúgy is mellékszereplő volt csak Az elsőkben. Most viszont a filmes egy friss interjúban elárulta, hogy melyik színészeket tartaná alkalmasnak a szerepre: az általa rendezett Ha/Ver-filmek címszereplőjét alakító Aaron Taylor-Johnsont, valamint a szintén általa rendezett Kingsman-filmek Tökijét, Taron Egertont. Vaughn szerint régen Tom Hardy is jó lett volna Rozsomákként, viszont ő ugye most éppen Eddie Brockot/Venomot játssza a Sony Marvel-filmes univerzumában, és a rendező szerint amúgy nincs is már a megfelelő korban a szerephez.

“Nos, ő most már kezd kiöregedni, de azt mondom, hogy Tom Hardy nagyszerű lett volna. Szerintem Taron Egerton álmából felkelve is el tudná játszani Rozsomákot, és Aaron Taylor-Johnsonnak is menne. Mármint nekem ők ketten lennének azok, akik elsőre eszembe jutnának, és nagyon jól meg tudnák csinálni.”

A rendező persze kicsit hazabeszél, amikor két saját folytatásos filmjeinek a főszereplőit említi, de mi is el tudnánk képzelni őket Rozsomákként. Taylor-Johnsonnal viszont az a baj, hogy ő már szerepelt az MCU-ban (az igazi) Pietro Maximoffként, azaz Higanyszálként, szóval egy MCU-s alkotásban furcsán hatna a mutáns szerepében.

18 thriller, amit mindenképpen látnod kell

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·