FILMEZZUNK.HU

Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio közös projektben vesz részt!

1063

Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio közös projektben vesz részt!

Keanu Reeves az utóbbi években a reneszánszát éli, most pedig egy új kihívás áll előtte: eljátszhatja első főszerepét egy amerikai tévésorozatban. A Deadline értesülései szerint Reeves tárgyalásokat folytat Az Ördög a Fehér Városban című széria főszerepe kapcsán, amely Erik Larson azonos című, zseniális könyvén alapul.

Az Ördög a Fehér Városban

Az Ördög a Fehér Városban már hosszú ideje készül. Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio még 2010-ben vásárolta meg a könyv megfilmesítési jogait, és egy időben azt tervezte, hogy Martin Scorsese rendezésében ő játssza majd a főszerepet. Úgy fest a dolog, hogy a könyvből egy minisorzat lesz a Hulu-n, ami valószínűleg sokkal jobban megfelel majd ennek a lebilincselő történetnek, mint egy film.

A 2003-as könyv, amelynek alcíme “Gyilkosság, mágia és őrület az Amerikát megváltoztató vásáron”, két párhuzamos történetet mesél el. Az egyik Daniel Burnham építészt követi, aki életre hívta az 1893-as világkiállítást, míg a másik H. H. Holmes, egy sorozatgyilkos  gyógyszerész álnok tetteit követi, aki ugyanekkor épített Chicagóban egy “gyilkos kastélyt”. Mindkét férfi hatalmas tervet akar megvalósítani, de az egyikük rendkívül aljas céllal…

A Deadline értesülései szerint Reeves a tárgyalási fázisban tart, bár arról nem szól a fáma, hogy a két főszereplő közül melyik karaktert alakítaná. Scorsese és DiCaprio executive producerként egyengetik a széria sorsát.

Hatalmas siker Leonardo DiCaprio új filmje, a Ne nézz fel!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·