Döbbenetes nézettségi rekordot állított fel a Netflix Ne nézz fel! című filmje

Döbbenetes nézettségi rekordot állított fel a Netflix Ne nézz fel! című filmje

1059

Döbbenetes nézettségi rekordot állított fel a Netflix Ne nézz fel! című filmje

Új nézettségi rekordot állított fel a Netflix Ne nézz fel! című filmje, ami az első héten világszerte több mint 150 milliós megtekintést ért el. A streaming szolgáltató filmje 111 millió órás megtekintéssel indult, majd december 27. és január 2. között 152,29 millió órát ért el világszerte, ezzel új rekordot állítva fel az egy hét alatt megnézett órák számát tekintve. A rekordállást és a számokat a Deadline-nak is megerősítették.

Hatalmas siker Leonardo DiCaprio új filmje, a Ne nézz fel!

Alig néhány hét telt el, és a Ne nézz fel! minden idők harmadik legnézettebb Netflix által készített filmje lett az első 28 nap után, csak a Madarak a dobozban és a Különösen veszélyes bűnözők című filmek előzik meg. A Deadline úgy becsüli, hogy a világvégéről szóló vígjáték mindkét filmet megelőzi majd, és a Netflix legnézettebb filmje helyet foglalja el a közeljövőben – írja a Gamespot.

A sötét humorú vígjáték arról szól, hogy két tudós, Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) és Leonardo Dicaprio (Randall Mindy) felfedeznek egy meteort, amely a Föld felé közelít, a mérete pedig olyan hatalmas, hogy az egész bolygó pusztulását okozhatja. A számítások alapján 6 hónap és 14 nap van hátra a becsapódásig, így kétségbeesetten próbálják meggyőzni a médiát, a washingtoni elnököt (Meryl Streep) és az embereket, hogy vegyék észre a helyzet súlyosságát és tegyenek lépéseket az emberiség megmentésére.

A film a mai amerikai kultúra szatírája, amelyben főképp a média káros hatásán, és az emberek élvhajhászásán van a hangúly. Olyan hírességek kaptak szerepet benne, mint Cate Blanchett, Jonah Hill, Mark Rylance, Timothee Chalamet, Ariana Grande és még sok más népszerű sztár. Adam Mckay, a film rendezője teljesen ledöbbent, amikor meglátta a film nézettségi adatait. Ismert filmjei közé tartozik a A híres Ron Burgundy legendája, A Wall Street pillangói és A nagy dobás.

Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio közös projektben vesz részt!

(Via Liner.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download