FILMEZZUNK.HU
Újabb képpel adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

Újabb képpel adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

4071

Újabb képpel adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

A harmadik Jurassic World filmre ugyan még néhány hónapot várniuk kell a rajongóknak, egy frissen megjelent fotónak köszönhetően azonban már most lehet némi elképzelésünk arról, milyen hangulatot is hoz majd a produkció.

Újabb képpel adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

Atrociraptor és Pyroraptor lesz a két félelemkeltő őslény, akiknek hőseinknek alaposan meggyűlik a gondja.

Fotókkal adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

A pandémia nem igazán könnyítette meg a filmipar dolgát az elmúlt időszakban, számos produkció forgatása leállt, majd fokozatosan újra is indult, ettől függetlenül a filmes szakembereknek további nehézségekkel kell szembenézniük. Történetesen a Jurassic World 3 munkálataiba is kaphattunk bepillantást.

Jurassic World 3

Nemrégiben kisebb szenzációt váltott ki a hír, hogy Tom Cruise egy egész hajót bérelt ki a norvég partoknál, ahová beköltöztette a Mission: Impossible teljes stábját, hogy az zavartalanul és a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettől függetlenül dolgozhasson. Persze nem minden projekt büszkélkedhet egy ilyen elszánt csapattaggal, így a többieknek fokozott biztonsági előírásokat kell betartaniuk, ügyelve a megfelelő higiéniai intézkedésre.

Fotókkal adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

Szájmaszk, kesztyű természetesen alap, ahogy azzal szinte mindenki szembesült a mindennapokban. Nincs ezzel másként pedig a Jurassic World: Világuralom stábja sem. A Universalnak különösen fontos lehet a Jurassic World: Világuralom (Dominion), ugyanis a viszonylag távoli, eredetileg 2021-re hirdetett, majd 2022 nyarára eltolt bemutató ellenére már idén leforgatták a filmet. Ezzel a Jurassic World-trilógia záróepizódja lett az első koronavírus alatt forgatott hollywoodi blockbuster. Ami persze – az egészségügyi előírások és a 40.000 (!) gyártás során elvégzett vírusteszt miatt – további 6-8 millió dollárral (kb. 2 milliárd forint) dobta meg a 165 milliós alapköltségvetést.

A Világuralom egész biztosan számos további “meglepetést” tartogat majd mindenki számára, persze kellemeseket is, hiszen a főbb szerepekben Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Omar Sy, Bryce Dallas Howard, Jake M. Johnson és Dichen Lachman lesznek láthatóak, így az eredeti filmszéria hősei is visszaköszönnek az új franchise-ban. A Jurassic World 3 a tervek szerint 2022. júniusában érkezik a hazai mozikba.

Fotókkal adtak ízelítőt az Avatar 2-ből

(via Mafab)


Article Tags: · · · ·