FILMEZZUNK.HU
Durván korhatáros a Sikoly 5 legújabb magyar szinkronos előzetese!

Döbbenetes siker az új Sikoly-film!

1647

Döbbenetes siker az új Sikoly-film!

Nem elég, hogy remekül sikerült a Sikoly 5. része és még a kritikái is jók lettek, még sikeresnek is bizonyult, ráadásul a közönség is szereti. Javarészt, legalábbis. Az Amerikában pénteken bemutatott film letaszította az első helyről pénteken a Spider-Man: No Way Home-ot, mely 5,2 millió dollár bevételt hozott, a Screamnek ugyanis 13,4 millióra futotta, összességében pedig átlépte a 30 millió dolláros küszöböt. Ami kiemelkedően jó teljesítmény.

Borzongásra fel, itt a Sikoly 5 végső előzetese!

A hét közepén egyébként az elemzők nagyjából 20 millió dolláros hazai, azaz amerikai bevételt prognosztizáltak az ötödik Sikoly-filmnek, de ezt sikerült túlszárnyalnia Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezők slasherének 10 millió dollárral, ami azért nem rossz teljesítmény. Ezzel a film majdnem ugyanakkora bevétellel nyitott, mint bő két évtizeddel ezelőtt a Sikoly 2. (32,9 millió) és a Sikoly 3. (34,7 millió), de persze az árfolyamok változása miatt ez az összehasonlítás nem igazán mérvadó.

Szóval mindent összevetve a Paramountnál valószínűleg elégedettek a Sikoly teljesítményével, és nem lennénk meglepve, ha a stúdiónál máris egy újabb szurkálódáson gondolkodnának.

Az angoltanárnőjét vette feleségül – Terence Hill és Lori Hill már 54 éve házasok

(Via Sg.hu)


Article Tags: · ·