FILMEZZUNK.HU
Jön Mel Gibson legújabb filmje, amihez itt az első előzetes!

Jön Mel Gibson legújabb filmje, amihez itt az első előzetes!

2791

Jön Mel Gibson legújabb filmje, amihez itt az első előzetes!

Úgy tűnik, Mel Gibson ismét a csúcsra ért, A professzor és az őrült idén végre bemutatásra kerül a hazai mozikban is, néhány hét múlva pedig a Last Looks is debütál, amelyhez frissen érkezett egy előzetes.

Tim Kirkby rendezése ráadásul parádés szereposztást ígér, hiszen Gibson filmes partnere ezúttal Charlie Hunnam, a további szerepekben pedig Morena Baccarin, Clancy Brown, Jacob Scipio, Dominic Monaghan, Rupert Friend és Method Man lesznek láthatók.

A Last Looks története szerint Charlie Waldo, Los Angeles-i zsaru maga mögött hagyja az állományt, majd úgy dönt, hogy ezentúl elvonultan él majd az erdő mélyén. A szükség azonban hamar megtalálja hősünke, miután az excentrikus színész, Alistair Pinch feleségét meggyilkolják. Úgy tűnik, hogy Charlie-ra vár az ügy felderítésre, ami persze nem lesz egyszerű, hiszen Pinch az elmúlt évek során rengeteg ellenséget szerzett magának, akik rá akarják kenni az ügyet.

A hazai bemutatóról egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos azonban, hogy Last Looks 2022. február negyedikétől lesz elérhető digitális hordozón és az online platformokon.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·