FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Liam Neeson: végleg felhagy az akciófilmezéssel

Szomorú bejelentést tett Liam Neeson: végleg felhagy az akciófilmezéssel

1681

Szomorú bejelentést tett Liam Neeson: végleg felhagy az akciófilmezéssel

Tavaly debütált Liam Neeson filmje, Az oltalmazó, febuárban pedig a hazai mozikba is megérkezik a Blacklight, melyhez épp a közelmúltban hozták nyilvánosságra az első trailert. Úgy tűnik azonban, hogy a színész (most már tényleg) rövidesen felhagy az akciófilmekben való szerepválalásokkal.

Liam Neeson tovább akciózik - Itt a Blacklight első előzetese!

Neeson erről már több alkalommal beszélt, egyebek mellett tavaly az Entertainment Tonight magazinnak adott interjújában. Az akciófilmektől történő visszavonulását lényegében nem mással, mint a korával magyarázta, és lássuk be, teljesen jogasak az érvei.

“Hamarosan 69 éves leszek, a COVID is engedi, akkor még néhány dolgot megcsinálunk ebben az évben, de azt hiszem ez lesz az utolsó kör”

– nyilatkozta a színész, majd azt is hozzátette, hogy valójában még mindig élvezi a filmekben laposra verni a nála jóval fiatalabb fickókat.

“Épp a végén jártunk Az oltalmazó forgatásának Ausztráliában. Egy bunyós jelenetet vettünk fel, amelyben az ellenfelem szinte kölyök volt még hozzám képest. Taylornak hívták. Megkérdeztem tőle, hogy pontosan hány éves, amire azt felelte, hogy 25. Szinte egykorúak a legidősebb fiammal”

– mesélte Neeson, aki a 2000-es évek végé az Elrabolva-filmekkel kapott új lendületet az akciófilmes zsánerben, és aki idén júniusban tölti be a 70-et.

Liam Neeson a mai napig nem tudta túl tenni magát felesége tragikus elvesztésén

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·