FILMEZZUNK.HU
Idris Elba lehet James Bond!

Megerősítésre került: Idris Elba lehet a következő James Bond!

1721

Megerősítésre került: Idris Elba lehet a következő James Bond!

Daniel Craig szögre akasztotta a titkosügynöki zakót, és maga mögött hagyta James Bondként töltött idejét. A színész, aki a Casino Royale 2006-os bemutatója óta alakította a karaktert, tavaly októberben mutatta be utolsó filmjét a filmtörténet leghíresebb kémjeként. A film népszerűsítésére koncentráló producerek megerősítették, hogy megkezdődött a kiválasztási folyamat, és bár mindenféle jelöltekből nincs hiány, és sokan ajánlkoznak a szerepre, egyértelmű: Idris Elba a beszélgetés része.

Idris Elba érdekességek

A Deadline-nak nyilatkozva Barbara Broccoli producer tele volt dicsérettel Elbát illetően, aki Hollywood egyik legfittebb színésze, és számos blockbusterben van jelen.

“Nos, ismerjük Idrist, barátok vagyunk vele, és ő egy fantasztikus színész. És tudod, ő is részese volt ennek az egész folyamatnak, és mindig nehéz komolyan beszélgetni, ha valaki olyan jó hangú, mint ő”

– erősítette meg Barbara Broccoli producer a Deadline-nak. Bár úgy tűnik, hogy a folyamat nyitott, és már a következő kém szereposztásán dolgoznak, egyelőre nem igazán sietnek az új James Bond nevével.

“Nos, ismerjük Idrist, barátok vagyunk vele, és ő egy csodálatos színész. És tudod, ez is része volt a beszélgetésnek, de mindig nehéz a beszélgetés, amikor valaki ül a székben. Szóval, tudod, azt hiszem, úgy döntöttünk, hogy amíg a Nincs idő meghalni le nem fut, és Daniel nem tudta – nos, mindannyian élvezhettük, élvezhettük Daniel csodálatos megbízatásának előnyeit, addig nem fogunk másra gondolni, vagy másról beszélni.”

– zárta. Bár a rajongók Idris Elbát szeretnék James Bondként, nem ő az esélyes. Tavaly kiderült, hogy a Bridgerton sztárja, Regé-Jean Page az esélyes, míg mások, például Henry Cavill és Luke Evans kezdtek jelöltként felmerülni Elba helyett. Mindenesetre Pierce Brosnan, az egykori 007-es úgy döntött, hogy a színész mögé áll.

“Idris Elba jut eszembe”

– mondta a GoldenEye sztárja a People-nek

“Idrisnek olyan erőteljes jelenléte és nagyszerű hangja van. Ő nagyszerű lenne. Ott van még Tom Hardy is”

– zárta le.

10 színész, aki visszautasított Marvel szuperhős szerepet

(via thegeek.hu)


Article Tags: · · · · ·