FILMEZZUNK.HU
Will Smith és Kevin Hart közös filmmel jelentkezik!

Will Smith és Kevin Hart közös filmmel jelentkezik!

1988

Will Smith és Kevin Hart közös filmmel jelentkezik!

A Paramount Pictures remak-et készít John Hughes 1987-es klasszikusából, a Repülők, vonatok, automobilok című road movie-ból – írja a Deadline. A két főszereplőt ezúttal Will Smith és Kevin Hart adja majd. A filmet egyébként Hart és Smith saját produkciós cégei hozzák tető alá.

A forgatókönyvet mozifilmek terén kezdő Aeysha Carr írja meg. Televíziós munkái között szerepel a Brooklyn Nine-Nine és a közelgő Hulu-sorozat, a Woke. Kevin Hart és Will Smith a produceri teendőket Jon Mone-nal, valamint a Bryan Smiley-vel osztják meg.

Az eredetiben szereplő Steve Martin és John Candy legendás párosa arra kényszerült, hogy úti – és lakótársakká váljanak egy hosszú és viszontagságos utazás során. Hálaadás napjára igyekeznek haza szeretteikhez mindketten, de a kalamajkák okozója végül törölt repülőjáratuk lesz. Martin és Candy egymásnak szöges ellentétei. Előbbi sikeres, de mogorva reklámszakember, míg utóbbi a vevő hasába lyukat beszélő ügynök prototípusa. Ez a két ember számtalan katasztrofálisan vicces helyzeten keresztül és annál több járművet leamortizálva csiszolódik végül baráttá. Hogy a nagy elődhöz képest fog-e működni a „kémia” Hart és Smith között? Nos, a kész művet látva kiderül. Egyelőre nem tudjuk, mikor.

Emlékszel még az Amerikai pite-filmek csajozógépére? Így néz ki napjainkban!

(via Filmtekercs)


Article Tags: · · · · ·