FILMEZZUNK.HU
Ron Perlman is csatlakozott a Transformers moziverzumához!

Ron Perlman is csatlakozott a Transformers moziverzumához!

1119

Ron Perlman is csatlakozott a Transformers moziverzumához!

Ron Perlman lesz az eredeti hangja Optimus Primalnek (nem azonos Optimus Prime-mal) a készülő Transformers: A Fenevadak Kora című filmben. – tudta meg a Collider. Az új film cselekménye 7 évvel az ŰrDongó című film eseményei után, 1994-ben fog játszódni. ŰrDongó mellett Optimus Prime is visszatér, aki az előző résszel ellentétben központi figurája lesz ennek a történetnek.

Ron Perlman is csatlakozik a Transformers moziverzumához!

Optimus Primal eredeti megszólaltatója Garry Chalk színész volt, aki Beast Wars: Transformers című animációs sorozat 52 epizódjában kölcsönözte a hangját a karakternek. Az új filmben új főszereplők is lesznek, akiket Anthony Ramos (Becsületes tolvaj, In the Heights) és Dominique Fishback (Júdás és a Fekete Messiás) formál meg. A film rendezését Steven Caple Jr. (Creed II) vállalta el, aki Darnell Metayer és Josh Peters forgatókönyvéből dolgozik.

Perlmant nem kell bemutatni a moziba járó közönségnek, hiszen Hellboyt alakított Guillermo del Toro filmjeiben, valamint benne volt a Penge 2-ben a Tűzgyűrűben, feltűnt az Alien 4 – Feltámad a halál vagy a Drive – Gázt című filmekben is. Legközelebb pedig többek közt az animációs Pinocchio-ban hallhatjuk őt, ami a Netflixre fog érkezni még az idén. A film 2022. június 23-án kerül majd a hazai mozikba.

Már 14 éve, hogy Heath Ledger meghalt – Így emlékezett meg róla egykori barátja, Jake Gyllenhaal

(Via Acinemániás.com)


Article Tags: · · ·