FILMEZZUNK.HU
Végre összejöhet Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmje!

Végre összejöhet Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmje!

2485

Végre összejöhet Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmje!

Shawn Levy öles léptekkel halad az A-listás rendezők tábora felé, amit jól példáz, hogy a napokban a rendező megkapta a Deadpool 3 rendezését. Korábban az is kiderült Levy-ról, hogy mennyire élvezik a közös munkát Ryan Reynolds-dzal, és ennek megfelelően több közös projektet is fejlesztenek együtt a már hivatalos Free Guy 2 mellett.

Végre összejöhet Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmje!

Mivel Levy és Reynolds szakmailag igazán közel kerültek egymáshoz, így a rendező nem tudott szemet hunyni a közösségi médiára korlátozódott Reynolds és Hugh Jackman közötti baráti adok-kapok felett. A két színészről tudni lehet, hogy világi cimborák, ám egy finoman szólva is félrecsúszott 2009-es X-Men-film kivételével (X-Men kezdetek: Farkas, amiben Reynolds először bújhatott egy fura koncepciójú Deadpool bőrébe) nem szerepeltek közös filmben. Levy a ComicBook.com-nak adott interjúban osztotta meg szándékát, hogy ezt a tátongó űrt a filmszakmában mihamarabb be akarja tömni.

“”Nem mondom meg, hogy hol és hogyan, de abszolút megerősíthetem a szándékomat és elkötelezettségemet, hogy én legyek az a szerencsés kurafi, aki ezt a két lenyűgöző istent ugyanabban a filmben szerepeltesse. Ez mindenképp meg fog történni, és én fogom összehozni.””

A múltkori bejelentés után adott a magas labda, miszerint Jackman Farkasként térjen vissza a Deadpool 3-ba Reynolds oldalán – és bár a színész többször is leszögezte, hogy a 2017-es Logan volt az utolsó szerepvállalása az X-Men-filmekben, egy nagyon hasonló nyilatkozatot kaphattunk már Sir Patrick Stewarttól is X Professzor kapcsán. Aztán ugye jött a Doctor Strange 2 trailere, és kellemesen csalódott mindenki.

Hugh Jackman keményen beszólt Ryan Reynolds-nak az új filmje miatt

(via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·