FILMEZZUNK.HU
Liam Neeson megint szétcsap a rosszfiúk között, itt a Memory előzetese

Liam Neeson megint szétcsap a rosszfiúk között, itt a Memory előzetese

1392

Liam Neeson megint szétcsap a rosszfiúk között, itt a Memory előzetese

Nem ez az első alkalom, hogy Liam Neeson akcióhőst alakít, a Memory azonban egy egészen új rálátásra ad lehetőséget a karakter szempontjából, a filmhez pedig meg is érkezett az első előzetes.

Alex Lewis bérgyilkosként dolgozoik. Idős kora ellenére is aktív a szakmájában. A texasi El Pasóban kap egy új megbízást. Amikor Alex megtudja, hogy a megbízása szerint egy gyerekkel kell végeznie, visszautasítja azt. A helyzet megváltozik, így rövidesen a megbízóit kell üldözőbe vennie. Közben egy FBI-ügynök ered a nyomába. A dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy Alexnél Alzheimer-kórt diagnosztizálnak, emlékezetkiesése pedig arra kényszeríti, hogy minden korábbi döntését megkérdőjelezze.

Martin Campbell rendezését egyébként a 2003-ban megjelent Az Alzheimer ügy című produkció inspirálta. A rendező egy korábbi interjúban elmondta, hogy a Memory cselekménye végig a főszereplő, Alex karakterére fókuszál majd, ahogy végig követi majd a betegség elhatalmasodását az elméjén. A film főszerepeiben Liam Neeson mellet Monica Bellucci, Guy Pearce, Ray Stevenson, Louis Mandylor, Ray Fearon, Lee Boardman és Atanas Srebrev lesznek láthatók. A Memory május ötödikén érkezik a hazai mozikba.

Ő Liam Neeson állandó magyar szinkronhangja!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·